Parni valjak v Cvetličarni

12. 4. 2016

22. aprila v Cvetličarno prihaja ena najpopularnejših pop-rock skupin s prostora bivše države - zasedba Parni Valjak.

Skupina je lansko leto praznovala svojo 40. obletnico, ki so jo fantje začinili z novo pesmijo, videospotom ter številnimi koncerti, ki so doživeli vrhunec v razprodanih Križankah.

Fantje se letos ponovno vračajo v Ljubljano, tokrat bodo gostovali v priljubljenem ljubljanskem klubu Cvetličarna, kjer se obeta nepozaben večer.

Skupino sta leta 1975 ustanovila kitarist in avtor Husein Hasanefendić - Hus in pevec Aki Rahimovski in je na glasbeni sceni – s krajšo prekinitvijo med letoma 2005 in 2009 – že neverjetnih 40 aktivnih in uspešnih let. V teh letih je skupina pustila neizbrisno sled v kolektivni zavesti ljudi s tega prostora. Razpon njenih poslušalcev je eden najbolj raznovrstnih, med njimi pa je ogromno tistih, ki jo spremljajo in poznajo že od vsega začetka. Kot izvajalci so člani Parnega valjka vedno strmeli k najvišjim možnim standardom in publiki dajali absolutni maksimum.

Parni valjak je eden od začetnikov vala pop-rock skupin na Balkanu, ki še danes predstavlja neprekosljivo ustvarjalno energijo.

In po 40-ih letih gredo fantje s polno paro naprej!

PARNI VALJAK V CVETLIČARNI

  • 22. aprila, ob 21:00

Priporočamo