Parov Stelar v Kocki na Gospodarskem razstavišču

Parov Stelar v Kocki na Gospodarskem razstavišču (foto:  Janko Hlrusch) Janko Hlrusch
17. 10. 2017

Gospodarsko razstavišče bo v soboto, 21. oktobra, ob 20h v dvorani Kocka prizorišče najboljšega prepleta elektronike, živega muziciranja, petja in vrhunske odrske produkcije, ki osvaja vodilne svetovne festivale, kot so Coachella, Lollapalooza in Sziget.

Napovedujemo ...

PAROV STELAR

Marcus Füreder alias PAROV STELAR je najuspešnejši avstrijski producent elektronske glasbe, ki vztrajno polni dvorane in stadione po vsem svetu. S spremljevalno skupino in bogatim vizualnim šovom na velikanskih LED zaslonih, pripravi glasbeni spektakel za vse čute!

Tony Bennett & Lady Gaga, Lana Del Rey in Bryan Ferry pa tudi Umek so že sodelovali s pionirjem 'electro swinga', PAROV STELAR BAND pa je ena najbolj iskanih zasedb tega žanra.

MANOUCHE

Njihova glasba je polna humorja, nalezljivih melodij, divjih kitarskih intervencij, prodorne trobente, vse skupaj pa je začinjeno z energijsko polnimi in domiselnimi plesnimi ritmi. Skupino sta leta 2011 ustanovila avtor, pevec in kitarist Robert Pikl ter DJ in producent Marco Grabber, katerima so se pridružili pevka Petra Trobec, Luka Ipavec ter Krešimir Tomec.

Po izidu drugega albuma so nastopali širom Slovenije ter v klubih v Švici in Nemčiji, kjer so jih opazili ustvarjalci izjemno uspešne serije kompilacij 'Electro Swing Revolution' iz Berlina.

MIKE VALE

Sodelavec Rogerja Sancheza in Umeka, ki je tudi njegov najboljši prijatelj. Njegovi DJ seti kraljujejo v razvpitih svetiščih elektronske glasbe, od festivala Ultra Europe do londonskega kluba Ministry of Sound, poznajo ga ljubitelji elektronske glasbe od Miamija do Ibize.

Leta 2014 je skupaj z Umekom zasedel prvo mesto najbolj prestižne tech-house lestvice 'Beatport' z remiksom 'Exceeder'. Odličnih uvrstitev na Beatportovi lestvici je bilo že toliko, da jih je Mike Vale nehal šteti.

VSTOPNICE PRODAJATA EVENTIM in PETROL.

Priporočamo