Petdeset odtenkov sive še v fotogaleriji s premiere

12. 2. 2015
Deli

Dolgo in težko pričakovana filmska upodobitev erotične knjižne uspešnice Petdeset odtenkov sive, ki je postala svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati, je le minuto čez polnoč napolnila dvorane šestih Cineplexxov po vsej Sloveniji.

Knjižna trilogija, prevedena v 51 jezikov in prodana v več kot milijon izvodih se uvršča med najuspešnejše in najhitreje prodajane knjižne serije vseh časov, medtem ko so turbulentno nastajanje filma spremljali številni škandali, težave in polemike.

Popoln film za zmenke

Izjemno zanimanje za težko pričakovani film so potrdile polne dvorane na polnočnih premierah, ko so si zgodbo o Anastasii Steele in Christianu Greyu ogledali tisti najbolj zagreti oboževalci, a tudi prihajajoče valentinovo prinaša odlično priložnost za ogled filma, ki bo zagotovo poskrbel za bolj pester večer, kot ste ga vajeni sicer.

V svojem koledarju si tako označite datum 14. februar, ko vas bodo v Cineplexxih po vseh Sloveniji na projekciji filma ob 20. uri čakale prav posebne nagrade zanjo in zanj. Žreb bo določil nagrajenca, ki se bo razveselil darilnega bona Lisce v vrednosti 30 evrov in dva nagrajenca, ki bosta odslej dišala z izjemnim parfumom Calvin Klein Reveal. Vsi obiskovalci pa se bodo še pred projekcijo filma brezplačno osvežili z energijsko pijačo Sexes.

Novo na Metroplay: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | Meta Repovž