Pišete blog? Tega dogodka ne smete zamuditi!

10. 9. 2015
Deli
Pišete blog? Tega dogodka ne smete zamuditi! (foto: Profimedia)
Profimedia

V petek, 2. oktobra 2015, bo za vse ljubitelje bloganja v Grand hotelu Union v Ljubljani prirejen vrhunski dogodek, ki bo postregel z najnovejšimi trendi bloganja in dragocenim znanjem o tem, kako pisati uspešen blog.

Za tem poučnim dogodkom stoji Nika Veger, lepotna blogerka s kilometrino in uspešna profesionalna vizažistka s številnimi referencami (TopModel, celovečerni film En Knap, sodelovanje pri hrvaški TV-nanizanki Vila Marija, ličenje za številne modne revije, časopise, videospote in promocijsko gradivo estradnikov), ki je v svet medijev stopila prav pri naši založniški hiši Adriamedia.

Sprva je ustvarjala kot vizažistka, nato kot lepotna novinarka, pozneje kot urednica (urednica revije Frizure, lepotna urednica revije Nova), nato pa je več let urejala modo in lepoto za revijo Cosmopolitan. Danes ustvarja svoj blog - beautyfullblog.si, kjer je na voljo ogromno uporabnega branja.

Kot lepotna blogerka s kilometrino v tiskanih medijih se je Nika odločila organizirati dogodek, s katerim želi dvigniti raven lepotnih blogov in združiti slovenske lepotne blogerke, strokovnjake s področja bloganja ter družbenih medijev ter ponudnike lepotnih izdelkov in storitev.

1. konferenca lepotnih blogerk, Beautiful Bloggers MeetUp, bo v petek, 2. oktobra 2015, v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Če pišete svoj blog, na tem dogodku ne smete manjkati, ker ...

- gre za 1. tovrstni dogodek pri nas;

- bodo prišli najboljši strokovnjaki, ki bodo z delavnicami in predavanji poskrbeli za dvig kakovosti lepotnih blogov;

- boste spoznali številne novosti z lepotnega področja;

- gre za trendno in zabavno druženje z več kot 50 blogerkami na enem mestu (spoznali boste lahko kar nekaj naših najvplivnejših blogerk in znanih slovenskih glasilk trendov;

- bo dogodek povezoval mega zabavni Peter Poles.

Program ...

... se bo izvajal od 9.00 do 21.00 ure. V čudoviti Stekleni dvorani bodo potekali predavanja in delavnice strokovnjakov ter predstavitve in diskusije s proizvajalci, uvozniki in ponudniki lepotnih izdelkov ter storitev.

Avtoricam spletnih dnevnikov bodo tako predstavljena nova znanja za izboljšanje kakovosti in branosti blogov, ponudniki storitev pa bodo spoznali slovenske lepotne blogerke, jim predstavili svojo ponudbo in tako dobili priložnost za predstavitev v njihovem mediju.

Urnik dogodka

8.15–8.45: Dobrodošlica in registracija blogerk.

9.00–10.30: Fotografska delavnica; predavatelj: fotograf Domen Blenkuš, ki je svojo prepoznavnost zgradil prav s sodelovanjem z modno-lepotno blogerko Ajdo Sitar.

10.30–11.00: Odmor.

11.00–12.30: Predavanje o družbenih medijih in promociji bloga z njihovo uporabo; predavatelj: najbolj uveljavljeni strokovnjak s tega področja, Matej Špehar.

12.30–14. 00: Lepotna tržnica in odmor za hitro kosilo.

14. 00–16. 00: Predavanje o optimizaciji bloga in povečanju števila bralcev; predavatelj: Jure Doler, strokovnjak za digitalni marketing, startup projekte in bloganje.

16.15–17.00: Predstavitev glavnega sponzorja.

17. 00–17.15: Hitra osvežitev.

17.15–18.15: Okrogla miza: o sodelovanju med lepotnimi blogerji in uvozniki ter kazalcih prepoznavanja dobrih blogov bodo spregovorili blogerji in predstavniki lepotne industrije.

18.30. –19.00: Podelitev blogerskih nagrad, opaženim v lepotni industriji.

19. 00–21.00: Sproščeno druženje in predstavitev lepotnih storitev.

Več informacij je na voljo na spletni strani beautybloggers.si, kjer se lahko vse blogerke tudi prijavite na dogodek (pogoj je torej, da pišete blog, ki pa ni nujno izključno lepotni, lahko je modni, o življenjskem slogu ... ). In ker kart že zmanjkuje, toplo priporočamo, da s prijavo kar pohitite!

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk