Pite in pudingi Paula Hollywooda na 24KITCHEN

Pite in pudingi Paula Hollywooda na 24KITCHEN (foto: 24kitchen Press) 24kitchen Press
25. 1. 2018

Najbolj priljubljeni pek v ZK, Paul Hollywood, vas vabi v svojo kuhinjo na 24KITCHEN, kjer vas bo mojster osebno učil peči. Sredi vonjav vročih pit in sveže pečenih sladic ter s pomočjo hladilnika, polnega najbogatejših in najbolj zrelih sestavin, bo Paul v seriji delil znanje in nasvete tako z gledalci doma kot z gosti v svoji kuhinji.

Prve korake v svoji karieri je naredil v očetovi pekarni, zato Paul dobro ve, kako pomembno se je učiti od strokovnjaka. V seriji nas bo Paul naučil pripraviti vse vrste testa in tehnik pri sladicah, od tega, kako narediti hrustljavo skorjico za pito do tega, kako v pari skuhati najrahlejši kolaček.

Paul v svojo kuhinjo povabi vrsto mednarodnih zvezdnikov, med njimi - Omarja Allibhoya (Španija), Peggy Porchen (Nemčija), Tonio Buxton (Ciper) Rachel Allen (Irska), Andrewa Wonga (Kitajska), predstavnika slavne pekarne Outsider Tart (Amerika), Levija Rootsa (Jamajka), Merle Moustafa (Turčija) in Manju Mali (Indija).

Poleg mojstra za slaščice iz Nemčije, Falka Burketta, bodo pri Paulu gostovali z Michelinovimi zvezdicami nagrajeni kuharski mojstri Glyn Purnell, Nigel Haworth in Tom Kerridge.

PITE IN PUDINGI PAULA HOLLYWOODA

  • OD PONEDELJKA DO PETKA OB 13.55
  • OD 20. FEBRUARJA 2018