Pivovarna Laško Union Online z novo spletno trgovino Rundasekunda

4. 6. 2019
Deli
Pivovarna Laško Union Online z novo spletno trgovino Rundasekunda (foto: profimedia)
profimedia

Podjetje Pivovarna Laško Union Online predstavlja spletno trgovino – Rundasekunda.

Največja pivovarna v Sloveniji, ki je del skupine Heineken, tako vzpostavlja nov kanal za neposredno prodajo izdelkov končnim potrošnikom, s tem pa tudi dviguje kulturo kategorije piva ter krepi raznolikost ponudbe na tržišču, ki doslej ni bila dostopna na prodajnih mestih. V spletni trgovini kupci najdejo kakovostno ponudbo piva in brezalkoholnih pijač pa tudi dve vrsti točilnih naprav 'The Sub' in 'Blade'. Tako si lahko vsak postreže izbrana točena piva Pivovarne Laško Union in drugih znamk Skupine Heineken tudi doma.

Pivovarna Laško Union je maja letos ustanovila novo podjetje za spletno prodajo – Pivovarno Laško Union Online, ki je vzpostavilo spletno trgovino Rundasekunda. Vzporedno s tem je zaživela še skupnost z imenom »Kaj je novega?« na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Tilen Kosmač, vodja spletnega poslovanja v Pivovarni Laško Union, pojasnjuje: »Ustanovitev novega podjetja je omogočila agilnejši pristop k vzpostavitvi spletne trgovine, s katero se pivovarna še bolj približuje končnim kupcem. Potrošnikom ponujamo točilne naprave in sodčke točenega piva in ciderja. Prav tako smo jim olajšali nakupovanje z možnostjo dostave tudi večjega pakiranja pijač na dom. Naš cilj je spletni nastop še izboljšati. Pri tem nameravamo ponudbo postopno razširiti ter potrošnikom prek izobraževalnih vsebin in spletne skupnosti spodbuditi k odgovornemu uživanju kakovostnega točenega piva in ciderja doma.«

Poleg uživanja ustekleničenega piva ali piva v pločevinkah si lahko z nakupom točilne naprave potrošniki postrežejo izbrano točeno pivo in cider doma. V spletni trgovini najdejo dve vrsti točilnih naprav za domačo uporabo skupaj s sodčki izbranih vrst piva in ciderja Skupine Heineken. Novost je posebej dobrodošla za razne priložnosti, kot so domače zabave in pikniki.

Manjša naprava 'The Sub' je na voljo v petih barvnih različicah: dveh črnih, rdeči, sivi in Heineken barvi. Za napravo so trenutno na voljo tri vrste piva: Affligem, Heineken in Kaltenhausen Gandolf IPA. Posamezen sodček ima prostornino dva litra, pivo pa po namestitvi ostane sveže do 15 dni.

Z večjo napravo 'Blade', ki jo uporabljajo tudi lokali, pa lahko potrošnik izbira med tremi vrstami piva Heineken, Laško IPA, Union Pale Ale, brezalkoholnim pivom Heineken 0.0 ter ciderjem Strongbow Gold Apple. Prostornina posameznega sodčka je osem litrov, pivo pa ostane sveže do 30 dni po začetku uporabe. Namestitev sodčkov in vzdrževanje naprav je preprosto, prazne sodčke pa lahko potrošniki preprosto odložijo v zabojnike za embalažo. Embalaža (karton) in sodčki za pivo so 100-odstotno primerni za recikliranje.

Ime Rundasekunda nakazuje, da lahko potrošniki odslej prejmejo hitro in preprosto dostavo izdelkov na domači prag. Dostava podjetja GLS je predvidena naslednji delovni dan in je brezplačna ob vrednosti naročila nad 60 evrov. Potrošniki lahko sledijo paketu prek spleta, določijo naslov za pošiljanje, paket prevzamejo v GLS Paketnih trgovinah ali na Paketomatih. Potrošniki lahko izbirajo med tremi načini plačila: z gotovino ob prevzemu pošiljke, plačilo po predračunu z nakazilom na račun podjetja ali s plačilno oziroma kreditno kartico prek spleta.

Napotke za uporabo in vzdrževanje naprav ter informacije o ponudbi alkoholnih in brezalkoholnih pijač potrošniki najdejo na spletnem mestu www.rundasekunda.si.


- Konec -


Kontakt za medije: Alenka Rozman, vodja komuniciranja, +386 (0)31 545 555, alenka.rozman@heineken.com

O Pivovarni Laško Union

Pivovarna Laško Union d.o.o., ki je v 100-odstotni lasti družbe Heineken, ima skoraj 200-letno tradicijo proizvodnje piva v Sloveniji. Z dvema proizvodnima enotama, Pivovarno Laško in Pivovarno Union, je vodilni proizvajalec piva v Sloveniji ter ponudnik jabolčnega vina in osvežilnih brezalkoholnih pijač. Podjetje je razvojno naravnano in zavezano uporabi prvovrstnih naravnih sestavin ter nenehnemu izboljševanju in inoviranju. Del poslovne strategije je trajnostni razvoj. Z izvajanjem trajnostne strategije “Varimo boljši svet” na šestih ključnih trajnostnih področjih – eno od njih je odgovorno pitje – podjetje prispeva k uresničitvi šestih ciljev trajnostnega razvoja Organizacije združenih narodov. S takšnim pristopom Pivovarna Laško Union vari boljšo Slovenijo.

Več na http://www.pivovarnalaskounion.com.