Dogodki Promocijsko sporočilo

Playa Ljubljana zasijala v novi podobi: poletje prinaša veliko ekskluzivnih zabav, izvrstne glasbe v živo in znanih obrazov

25. 4. 2022
Deli

Playa odraža življenjski slog hedonistov, poslovnežev in estradnikov, ki so se zbrali tudi na otvoritvi povsem prenovljenega prizorišča after work druženj in zabave v poslovnem središču Ljubljane.

Playa se nahaja v središču ljubljanskega BTC, kjer je videti kot majhna oaza sredi velikega mestnega živeža. Obdana s poslovnimi stavbami in velikimi trgovskimi centri je kot ustvarjena za počitek in druženje po delovnem dnevu, ki se na ekskluzivnih zabavah ob svetovno znanih glasbenih izvajalcih nadaljuje skozi cel večer. Luksuz povsem prenovljenega in skrbno zasnovanega notranjega interierja se preleva tudi na renovirano teraso, kjer ji posebno energijo daje glasba v živo. 


Na otvoritvi se je trlo znanih obrazov 

Za glasbeno vzdušje je na otvoritvenem dogodku skupaj s saksofonistom poskrbel vsestranski glasbeni producent in DJ Alex Rannero, med gosti pa so se podružili znani obrazi, med njimi Jan Plestenjak, Boštjan Gorenc – Pižama, poslovnež Tomaž Žvipelj, Raša Nesterović, voditeljica Pia Pustovrh, pevka Sara Lednik, politiki in številni drugi. V Playi gostje radi preživljajo popoldneve ob osvežilnih napitkih, šampanjcu in obširnem meniju. Skrbna in prijazna postrežba, posebni tematski dogodki ter izjemna glasba in zabava naredijo Playo razkošno zatočišče za ljubitelje ekskluzivnosti. Ekskluzivnost odraža tudi povsem nova lista koktejlov, po katerih je Playa že od nekdaj slovela. Med njimi najdete tudi njihov izvirni Playa Royal, ki bo sigurno hit vrtnih zabav letošnjega poletja. Da ga pripravite doma, potrebujete Beefeater Pink Strawberry Gin, prosecco, sladkorni sirup, jagode, meto in limono, lahko pa se pustite razvajati v Playi, ko vam ga pripravijo najboljši slovenski barmeni.


Poletje prinaša še veliko ekskluzivnih zabav in in izvrstne glasbe v živo

To poletje napovedujejo še veliko nepozabnih zabav, najprej pa pričenjajo s tako imenovanimi after work četrtki, ko se bodo v Playi ob glasbi v živo zbirali poslovneži in vsi drugi, ki so navajeni četrtkove popoldneve podaljšati v prijetni družbi in ob osvežilnih napitkih. Posebno presenečenje pripravljajo tudi 13. maja, ko bo Playo prevzel svetovno znan producent in DJ Paolo Barbato, znan po sloviti italijanski house glasbi, ki slovenska prizorišča zmeraj popolnoma zapolni. VIP gosti bodo navdušeni tudi nad zaključkom lige prvakov, ko bodo finale 28. maja neposredno iz stadiona Stade de France v predmestju Pariza predvajali na terasi ljubljanske Playe, kjer bodo moči združili z znamko Heineken. Po zaključku prenosa tekme najmočnejšega klubskega tekmovanja pripravljajo tudi ekskluzivno zabavo - ponovno z enim najboljših glasbenih izvajalcev elektronske scene. Da bi pravočasno izvedeli vse podrobnosti, sledite njihovemu družbenemu profilu na omrežju Facebook.

Blagovna znamka Playa, ki je sinonim za razkošje in odličnost, bazo zvestih privržencev znamke, ki se prepuščajo najnovejšim trendom in najboljšim destinacijam, širi znotraj Slovenije z vsakim novim izbranim dogodkom, svoj renome pa veča tudi izven slovenskih meja in privablja tuje obiskovalce. Da bi ustregli še tako zahtevnim standardom izbrane klientele, se še naprej nameravajo prilagajati kakovosti, ki jo obiskovalci od njih pričakujejo ter postavljati trende iskane glasbene kulture.

Kot pravijo v Playi: “Sestavine koktejlov so prenovljene, klasika na novo definirana. Spremljajte nas v novem valu koktejlov.”