Po Boratu, Brunu in Diktatorju je napočil čas za nogometnega huligana!

20. 11. 2015

Ime Sacha Baron Cohen je dobro znano vsem, ki imajo radi odpuljene (in precej eksplicitne) komedije, pa tudi vsem ljubiteljem vrhunske in kakovostne filmske zabave. Slovenskemu občinstvu je posebno pri srcu, saj so njegovi trije predhodni filmi – Borat, Bruno in Diktator – dosegli izjemne rezultate, zlasti Borat z več kot 120 tisoč prodanimi kino vstopnicami v času kino distribucije.

Prihodnjo pomlad prihaja k nam novo delo tega edinstvenega komika – (NE)PROFESIONALEC! To je akcijska komedija, v kateri se Sacha Baron Cohen spušča v povsem novo vlogo: nogometnega huligana! Ob tej priložnosti vam predstavljamo prvi napovednik in prvo uradno fotografijo filma, ki bo nedvomno še eden v nizu njegovih uspešnic.

Nobby (Cohen) ima vse, kar bi si lahko želel moški iz Grimsbyja, kar med drugim pomeni enajst otrok in najlepše dekle na severovzhodu Anglije. Samo nekaj pogreša: mlajšega brata Sebastiana, ki ga Nobby išče že 28 dolgih let, odkar so ju ločili, ko sta bila še otroka. Nobby končno naveže stik s Sebastianom, vendar ne ve, da je njegov brat najnevarnejši morilec obveščevalne službe MI6 in je nedavno razkril načrt o terorističnem napadu na svetovni ravni. Po krivem obtoženi Sebastian je zdaj na begu in spozna, da bo lahko rešil svet samo s pomočjo največjega idiota na svetu – svojega brata dvojčka.

Ob Sachi Baronu Cohenu blestijo v glavnih vlogah (NE)PROFESIONALCA tudi Mark Strong, Penelope Cruz, Ian McShane, Rebel Wilson in Isla Fisher. Film je režiral Louis Leterrier, ki ga poznamo po filmskih hitih Prenašalec 2, Neverjetni Hulk, Spopad titanov in Mojstri iluzij, kar pomeni, da lahko tudi tokrat pričakujemo vrhunski akcijski spektakel. Scenarij sta s Cohenom napisala Peter Baynham (ki je bil nominiran za oskarja za scenarij filma Borat) in Phil Johnson (koscenarist Disneyjeve uspešnice Razbijač Ralph).

Akcijska komedija (NE)PROFESIONALEC bo na sporedu v domačih kinematografih marca 2016!