Po praznikih se začenja prvo dejanje Eme 2020; tekmovalci v nizkem startu

30. 10. 2019
Deli
Po praznikih se začenja prvo dejanje Eme 2020; tekmovalci v nizkem startu (foto: profimedia)
profimedia

Po evrovizijski karavani 2019, kjer smo držali pesti za Zalo in Gašperja, se začenja novo poglavje, ki se bo začelo s projektom Ema Freš 2020.

Strokovna komisija je že izbrala 18 tekmovalcev, ki se bodo preko spletnih tekmovanj pomerili v dvobojih. Vsak teden, od 4. novembra dalje, bodo v ponedeljek, torek in sredo predstavili po dva izvajalca. Prek spletne ankete bodo glasovalci izbrali vsak dan enega, ki se bo uvrstil v petkov izbor za zmagovalca tedna. Izmed treh zmagovalcev dneva bodo glasovalci lahko ob petkih v novem krogu - znova prek spletne ankete - glasovali za zmagovalca, ki bo prišel med najbolj "freš" deseterico. Tedenska zmagovalca bosta dva, saj bo drugega izbrala še strokovna komisija ...

Tekmovalci in njihove skladbe: Marmoris - Moj pristan, Astrid in Avantgarden - Sing To Me, Klarity - Diham, Lana Hrvatin - Dream, Ljudmila Frelih - Vztrajaj, ker je vredno, Marko Škof - Hočem da je vse kot prej, Martina - Pleši, Nuša Pliberšek - Življenje je čarovnija, Parvani Violet - Cupid, Petra Ceglar - Srce naglas, Pia Nina - Tukaj in zdaj Sara Petešić - Sanjaj / Dream, Saška - Še kar lovim tvoj nasmeh, Soulution - Bil bom s teboj, Stella - Ne vem, če sem v redu, Alfirev - Črno bela lika, Tilen Lotrič - Jaz in ti ter Younite - The Cure.

Izbor Ema Freš 2020 bo vodilo pet komentatorjev, in sicer pevec skupine Joker Out Bojan Cvjetićanin, voditelj in animator Klemen Kopina, novinar in dober poznavalec Evrovizije Denis Živčec ter spletni 'vplivnici' Maja Pinterič in Rebeka Tomc.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu