Počitnic je konec in v mestu bo spet cel Cirkus! Prihaja Mike Vale!

24. 8. 2015

Čast otvoritve sezone bo pripadla najbolj prodornemu house mojstru v regiji. Spet. In povsem zasluženo. Saj je bil ob lanski otvoritvi z Mikom Valetom in Alexom Ranerrom Cirkus premajhen za vse ljubitelje vrhunskega clubbinga.

Mike se v najbolj priljubljeno zbirališče nočnih ptičev v pestolnici vrača po ducat Beatport Top 10 hitih, ki jih pridno vrtijo mojstri, kot so Carl Cox, Pete Tong, Roger Sanchez, Mark Knight, Pleasurekraft ter mnogi drugi. In teh kot kaže še ne bo zmanjkalo, saj so že napovedane nove izdaje pri založbah Toolroom ('From The Beginning'), Incorrect ('Given' EP) in Great Stuff ('Concept of Reality' EP).

Septembra prihaja tudi Mikova kompilacija v Toolroomovi zbirki 'Selector Series', še naprej pa ustvarja tudi z grammyjevcem Rogerjem Sanchezom. Njun prvenec izide konec leta in mogoče se bo kakšen izsek zavrtel že na tokratni cirkuški ekspediciji.

Mike Vale bo v klubu Cirkusu prvič nastopil tudi kot ambasador Diesela, ene vodilnih modnih znamk, ki ga po novem spremlja na njegovi globalni poti. DIESEL bo ob tem obiskovalce Cirkusa pocrkljal tudi s priložnostnimi modnimi darilci.

Za dvojen glasbeni užitek pa bo Valeta tudi tokrat za mikseto spremljal Alex Ranerro.

mike vale

Kdo, kdaj in kje?

  • SEASON OPENING with MIKE VALE – Supported by DIESEL
  • Petek, 28. 8. 2015 @ Klub Cirkus, LJ