Ladies night v Cineplexxu: Dojenček Bridget Jones

Ladies night v Cineplexxu: Dojenček Bridget Jones (foto: Cineplexx) Cineplexx
6. 9. 2016 | Promocijsko sporočilo

Le kdo se ne spomni prikupno zmedene trideset-in-nekaj-letne Londončanke, ki je v postfeminističnem svetu bolj ali manj uspešno iskala ljubezen, lovila izmuzljivo idealno težo ter se držala karseda zmernih količin popitega alkohola in pokajenih cigaret?

Konec poletja se priljubljena junakinja Bridget Jones vrača v velikem slogu – in to v nepričakovanem veselem pričakovanju! Po našem zadnjem filmskem druženju je Bridget Jones pogumno zakorakala v štirideseta, njen srečen konec pa se ji še vedno nesramno izmika. V vseh Cineplexx kinematografih v četrtek, 15. septembra pripravljajo pravi Ladies chick flick night s filmom Dojenček Bridget Jones. Obiskovalke bodo prejele izvod revije Lady ter simpatična darilca blagovnih znamk Bocassy, Bourjois in Bruno Banani. Ta večer bodo v Celju, Kopru in Mariboru v središču pozornosti tudi Smarti - lepotci na štirih kolesih.

Ljubezenski zaplet

Ko smo jo nazadnje srečali, je bila Bridget tik pred tem, da dahne usodni da odvetniku Marku Darcyju. Par se je sedaj razšel in Bridget se njen srečen konec izmika tudi pri štiridesetih. Ponovno samska junakinja se odloči, da bo vse moči osredotočila na svojo kariero televizijske producentke ter se obdala s starimi in novimi prijatelji. Le kaj bi sploh lahko šlo narobe, ko pa ima končno vse pod kontrolo?

Kaj kmalu vzcveti tudi njeno ljubezensko življenje, ko spozna privlačnega Američana Jacka, ki je prav v vsakem pogledu popolno nasprotje Marka. Le ena malenkost jo vrže iz tira, saj v presenetljivem preobratu ugotovi, da je noseča! Da bi bila situacija še bolj zapletena, nikakor ne more z gotovostjo trditi, ali je oče njenega otroka Mark ali Jack.

Nagrajujemo

Največje oboževalke si boste najnovejši film Dojenček Bridget Jones lahko ogledale na pravem Ladies chick flick night v vseh Cineplexx kinematografih. Vstopnice so že v prodaji, a srečnim izžrebankam nagradne igre na Facebook strani Cosmopolitan.si, bomo kino vstopnice (vsaki 3) za ogled filma 15.9. ob 20:00 tudi podarili! Z nagradno igro začnemo 8.9., nikar je ne zamudi :) !

 

Preberite več na Cosmopolitan.si

Ladies night v Cineplexxu

Priporočamo