PODARJAMO: V novo leto brez očal in leč!

optical_express (foto: Pranjič Nina) Pranjič Nina
8. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Že veste, da se je v Optical Express, centru za lasersko korekcijo vida božič že začel in bo trajal do konca decembra? Prav ste prebrali! Ste si od nekdaj želeli življenje brez očal in leč? Izkoristite izjemne božične popuste za korekcijo vida - samo v Optical Express! Vsak, ki izpolni obrazec prejme super popust!

Da so vaše oči dragocene in edinstvene ter si zaslužijo odlično zdravljenje, najbolje vedo strokovnjaki klinike Optical Express. Vsi specialisti oftamologije skupine Optical Express so strokovnjaki na področju refrakcijske kirurgije in skupaj so opravili že več kot dva milijona uspešnih posegov! Ker pravijo, da opravljajo najboljše delo na svetu, spreminjajo življenja ljudi na bolje in uživajo v pozitivnih spremembah, želijo to radost deliti tudi z vami.

Popusti in darila do konca leta!

Ekipa Optical Express je za vas namreč pripravila poseben, velik božični popust za vse, ki si želite na lasersko korekcijo vida še letos, vse do 31. 12. 2016. Vsem bomo podarili prekrasno, mehko, božično dekico, ki vas bo grela celo zimo! Izkoristite popust v višini 130€ po očesu na vse metode laserske korekcije vida. Vsem, ki poseg opravite v navedenem roku, pa bodo vrnili denar za pregled. Prihranite več kot 260€ na poseg in razveselite nabližje z nepozabnimi darili!

Hitro in brez bolečin!

Laserska korekcija vida je kratek in popolnoma neboleč poseg. Da bi izvedeli, ali ste primerni kandidat zanj, pa je potreben le en pregled. Sam poseg traja deset minut in že naslednji dan lahko popolnoma brezskrbno opravljate vse svoje aktivnosti. Lahko ste popolnoma brez skrbi, saj poseg ne bo spremenil poteka vaših praznikov ter časa, ki ga boste namenili s svojim najbližjim. Še več, vaše praznično druženje bo še lepše in bolj izpolnjujoče.

Napredna tehnologija!

Z uvedbo IntraLase in Advanced Custom Vue tehnologije v letu 2009 na hrvaškem trgu, je Optical Express postavil visoke standarde na področju laserske korekcije vida. Korak naprej pa so naredili z uporabo tehnologije iDesign, revolucionarne diagnostične naprave Wavefront, ki zazna celo najmanjše nepravilnosti vašega očesa, kar kirurgu omogoča dodatno prilagoditev posega posebnostim vašega očesa. iDesign meri vašo dioptrijo na 1.200 točkah v roženici, kar je petkrat več kot z dosedanjo tehnologijo Wavefront.

Ko se boste odločili za lasersko korekcijo vida bo to gotovo ena najboljših stvari, ki ste jih naredili zase! Polepšajte si praznike z božičnimi popusti za lasersko korekcijo vida v kliniki Optical Express v Zagrebu.

Prav vsak, ki bo izpolnil spodnji obrazec prejme popust za pregled in poseg izveden do konca leta 2016! Ne zamudite priložnosti! Za več informacij pokličite na telefonsko številko +385 1 56 25 450 ali obiščite spletno stran Optical Express.

Priporočamo