Podarjamo vstopnice za KO KO KOMEDIJO!

17. 11. 2014

Ste pripravljeni na pošteno dozo smeha? Potem je tole točno za vas. Špas teater vam predstavlja ... komedijo. Pa ne čisto običajno komedijo, pač pa KO KO KOMEDIJO! 

In kdo bi lahko bolje pokomentiral smisle in nesmisle našega vsakdana kot dve jezični in z vsemi 'žavbami' namazani prijateljici Katarina Čas in Anamarija Mitić?

Ne pričakujte stand up-a, ker to ni. Pričakujte pa sproščeno uro zabave, pravo KO KO KOMEDIJO zmešnjav sodobnega sveta, ki jo je s soborcema Gašperjem Tičem in Juretom Karasom zakrivil Lado Bizovičar.

V tej brezkompromisni komediji se ne kokodaka. Katarina in Anamarija združita moči, lepoto in pamet ter v debeli uri KOnkretno KOmentirata, KOrenito razpravljata, kdaj tudi zaKOlneta in prav po žensko KOnčujeta. Sta bolj zabavni kot vse smešnice na 'tubi', bolj neposredni kot otroci, bolj nori od norih krav in bolj zagnani kot Jehovove priče. Zakaj ne bi pozvonili tudi na vaš davno pozabljeni gumbek prave zabave?

Nagradna igra

Osvojite brezplačni ogled prve predstave, ki bo v soboto, 29. novembra, ob 20.uri v ljubljanskem Špas teatru.

Vse, kar morate storiti je, da nam do petka, 21. novembra, na zabava@adriamedia.si pošljete svoje kontaktne podatke (ime, priimek in kraj) in nas po možnosti nasmejite s svojo najljubšo šalo.

Najbolj zagrete za ogled predstave in zabavne srečneže in srečnice bomo obdarili z brezplačnim ogledom predstave za 2 osebi.

Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah so objavljeni na strani www.adriamedia.si.