Poglejte si noro smešne odzive občinstva na novo komedijo Sache Barona Cohena!

11. 2. 2016

Sinoči je bil med oddajo v živo Jimmy Kimmel Show samo za občinstvo v studiu prikazan prizor iz akcijske komedije (NE)PROFESIONALEC, ki ga televizija ni smela predvajati!

Jimmy Kimmel Show je že vrsto let med najbolj priljubljenimi oddajami v ZDA. Sinoči se je oddaja povzdignila na povsem novo raven z gostovanjem vedno kontroverznega in nepozabnega Sache Barona Cohena, ki je prvič po 12 letih obiskal Jimmyja Kimmela in je njegovemu občinstvu predstavil svoj novi projekt – noro akcijsko komedijo (NE)PROFESIONALEC (Grimsby), v kateri igra ob britanskem zvezdniku Marku Strongu.

Ob tej priložnosti so prikazali ekskluziven in niti najmanj nedolžen prizor iz prihajajočega filmskega hita. Prizora zaradi eksplicitnosti niso smeli prikazati na televiziji med prenosom v živo, zato so se odločili za naslednjo rešitev: predvajali so ga samo za občinstvo v studiu, kamera pa je medtem lovila njihove odzive. Sacha Baron Cohen je tako za nekaj minut postal voditelj oddaje, njen pravi voditelj – Jimmy Kimmel – pa se je pridružil občinstvu in si ogledal nekaj, česar nihče izmed njih lep čas ne bo pozabil. Rezultat si lahko ogledate v videu, ki si ga lahko ogledate spodaj ...

Nominiranec za oskarja in dobitnik zlatega globusa Sacha Baron Cohen – ustvarjalec nepozabnih in legendarnih likov, kot so Borat, Bruno, Ali G in Diktator – se letos vrača v popolnoma drugačni vlogi. Nobby Butcher je večno brezposelni nogometni huligan, ki mora nenadoma rešiti svet. Nobby ima vse, kar bi si lahko želel moški iz Grimsbyja, kar med drugim pomeni enajst otrok in najlepše dekle na severovzhodu Anglije (Rebel Wilson). Samo nekaj pogreša: mlajšega brata Sebastiana (Mark Strong), ki ga Nobby išče že 28 dolgih let, odkar so ju ločili, ko sta bila še otroka. Po prvem katastrofalnem srečanju, med katerim Nobby pomotoma uniči življenje Sebastianu, se brata znajdeta na begu in postopno razkrijeta zaroto za uničenje sveta. Da bi Nobby rešil človeštvo, pa tudi svojega brata, se poda na globalno misijo ter se povsem spremeni iz popolnega idiota v uglajenega tajnega agenta.

Noro zabavna (in hudo eksplicitna) akcijska komedija (NE)PROFESIONALEC bo na sporedu v domačih kinematografih od četrtka, 25. februara!