Polnočna premiera Vojna zvezd: Sila se prebuja!

11. 12. 2015

Slab teden dni nas loči do težko pričakovane polnočne premiere filma Vojna zvezd: Sila se prebuja v kinih Cineplexxa.

Slovenski feni Vojne zvezd težko pričakujejo že sedmo nadaljevanje kultne vesoljske pustolovščine – Vojna zvezd: Sila se prebuja. V času predprodaje smo v Cineplexx kinih prodali namreč že 1.600 vstopnic za ogled filma v 3D tehnologiji. Polnočne premiere bodo v vseh Cineplexx kinih 16. decembra ob 23:59.

V Cineplexxu Kranj bosta dogajanje popestrila tudi prava slovenska Stormtrooperja. Mlada ustvarjalca pod imenom 45 Props, ki prosti čas posvečata izdelovanju rekvizitov in kostumskih dodatkov s področja filma ter videoiger. S pomočjo 3D tiskalnika sta ustvarila dve maski Stormtrooperja in kostum, s svojim izdelkom pa se želita kvalificirati v 501st Legion.

O filmu VOJNA ZVEZD: SILA SE PREBUJA:

  • Režiser vizualnih spektaklov Misija: nemogoče 3, Zvezdne steze in Super 8, J.J. Abrams, predstavlja nadaljevanje kultne vesoljske pustolovščine, v galaksiji daleč, daleč stran, 30 let po Jedijevi vrnitvi. Po zmagi vitezov Sile nad zlobnimi Sithi se vojni kaos v galaksiji počasi umirja, toda v temačnih sencah se prebuja nova nevarnost. Nepredvidljiva usoda združi poti nekdanjega vojaka imperija Finna, iznajdljive odpadnice Rey in pogumnega uporniškega pilota Poeja v boju proti izmuzljivemu sovražniku. Ko postane jasno, da je težko priborjeni mir znova ogrožen, morajo na pomoč priskočiti izkušeni bojevniki, na čelu z neuničljivim kapitanom Hanom Solom in njegovim kosmatim pomočnikom Chewbaccom.

Film Vojna zvezd: Sila se prebuja prihaja na redni spored Cinepelxx kinematografov 17. decembra.

Priporočamo