Poseben koncert Hamo & Tribute 2 Love ob izidu nove plošče Pol S!

26. 11. 2015

Hamo & Tribute 2 Love bodo 1. decembra na prav posebnem koncertu v ljubljanskem SiTi Teatru BTC predstavili svoj novi album, ki so ga - v duhu časa - poimenovali Pol S.

Fantje obljubljajo koncertni spektakel, ki bo nekakšna fuzija med akustičnim in električnim, energičnim in sentimentalnim, z elementi bluesa in rocka. Več od njih nismo uspeli izvedeti, zagotovo pa skrivnostno druženje na vajah obeta še kakšno presenečenje. Igrali bodo v svoji najboljši postavi, brez gostov, brez treme in brezkompromisno: Matevž Šalehar Hamo - vokali in kitare, Denis Horvat - hammond, roads, klavir, kitare, Martin Janežič Buco - bobni in tolkala, Uroš Škerl Kramberger - bas in Uroš Primožič Spretan na kitari in spremljevalnih vokalih.

V SiTi Teatru so Hamo & Tribute 2 Love marca letos predstavili in tudi razprodali vinilno različico albuma, ki se je imenovala "zgolj" Pol. Vsaka od plošč je imela unikatno, ročno naslikano naslovnico, obiskovalci pa so jih razgrabili v enem večeru. Po uspešni koncertni turneji, ki se je pričela marca in je predstavljala vinilni Pol, je skupina v odlični formi. Za njimi je skoraj štirideset razprodanih koncertov, zato lahko pričakujemo uigrano glasbeno poslastico. V prazničnem decembru so fantje še posebej energični in pripravljeni, da s čisto posebnim koncertom presenetijo svoje oboževalce. Koncert bo tako prava paša za oči, ušesa ter ostale čute!

Pred kratkim je zasedba predstavila tudi novi videospot za tretji single s prihajajočega albuma - Gospa Magister. Pri skladbi nas najprej prevzamejo bobni in nekoliko modernejši zvoki kitar, nakar nas Hamo s komičnim in samoironičnim besedilom zapelje v dvoumno zgodbo. Že po drugem refrenu se v ušesa vtisne osrednji verz »za te stvari sva res potrebna dva«. Spevno, pa vendar ne preveč zlajnano, je svojo stvaritev komentiral Hamo. Zelo gledljiv in svež videospot je že preplavil družabna omrežja in internetne portale. »Na trenutke pomanjkljivo oblečena gospodična se v kolažu mučilnih igric, pod pretvezo igranja twisterja, znaša nad mano,« je spot opisal frontman. »Priznam, da je bilo kljub vsemu mučenju to eno 'lepših' snemanj spota v moji karieri.« Gospo Magister boste lahko 1. decembra slišali tudi v živo v koncertni izvedbi.

Hamo & Tribute 2 Love obljubljajo čisto poseben koncert! Kaj so nam pripravili, pa boste lahko videli in slišali 1. decembra v SiTi Teatru BTC!