Pravi slovenski plejboj Jan Plestenjak o glasbi in dekletih za novi Playboy!

Novi Playboy je že tu! (foto: Adriamedia) Adriamedia
Vir: Playboy
11. 3. 2016

V pričakovanju Playboyeve velikonočne zabave v klubu Cirkus, kjer vas pričakujemo na velikonočno nedeljo 27. marca, vas vabimo v svet vsega, kar moške zabava. Sveži Playboy vas že čaka, v njem pa ...

Na dolgo in široko smo poklepetali z Janom Plestenjakom, ob petnajsti obletnici revije obravnavali fotografske dosežke Aleša Bravničarja (veliko golote!) in prisluhnili Leonardu "Končno Oskar" DiCapriu.

  • Intervju: Jan Plestenjak

Eden verjetno najbolj znanih Slovencev, gospod Jan Plestenjak, v velikem intervjuju, tik pred svojim 43. rojstnim dnem (praznoval ga bo ravno na dan Playboyeve zabave!), brez zadržkov govori o glasbi, o preteklosti, o dekletih, o koncertih, o državi, o poslušalcih, o ustvarjalcih iz njegovega žanra in tudi o sebi. Zelo osebno, zelo doživeti. Jan Plestenjak, pravi slovenski plejboj.

  • Divje: Retrospektiva Aleša Bravničarja

Necenzurirano, ker brez golote nam živeti ni. Jagodni izbor fotografskih presežkov Aleša Bravničarja, ki je pred svojim objektivom gostil že nič koliko najlepših slovenskih deklet. In jih tudi popolnoma razgalil. V Playboyu gosti naša priljubljena Sanjska dekleta, tokrat pa z njim pogledamo v preteklost in se spomnimo Katarine Jurkovič, Sare Jereb, Ule Šemole, Iris Mulej in številnih drugih lepotic, ki jih na takšen način lahko vidite le tu.

In še to ...  sanjsko dekle v novem Playboyu je Tina Mastnak! Prekrasna blondinka, ki smo jo leta 2011 občudovali tudi med kandidatkami za miss Slovenije, je dejavna slovenska manekenka s filmskim obrazom, neskončno dolgimi nogami in prelepimi ... pač, poglejte.

Več na Playboy.si