Praznični december v Rimskih termah

2. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

December je čas, ki ga poskušamo v največji meri preživeti z družino in prijatelji. Je čas, ko lažje zadihamo in si kakšen prost trenutek v dnevu vzamemo tudi samo zase.

K oddihu in druženju z najbližjimi vas ta mesec s pestrim božično obarvanim programom vabijo tudi Rimske terme.

V torek, 6 decembra, tako prirejajo čajanko. Vse hotelske goste, predvsem pa najmlajše, bo prav na ta dan razveselil tudi Miklavž, ki jih bo obiskal med večerjo in v Kavarni. Temno noč na predbožični večer, v soboto, 24. decembra, bodo vsi obiskovalci lahko razsvetlili s pohodom z baklami, ki mu bo sledil tudi obisk polnočnice. V zadnjem tednu decembra bo v Rimskih termah odmevala plesna glasba, saj bodo od 26. do 30. decembra potekale plesne delavnice. Seveda se pripravljajo tudi na najdaljšo noč v letu silvestrovanjem v restavraciji Sofija.

Praznično obarvana bo tudi njihova wellness ponudba. Obiskovalci se boste lahko sprostili z zlato masažo in čarobno kopeljo v dvoje. V četrtek, 15. decembra, ob 14. uri boste lahko preživeli dan s kozmetično hišo Sothys, ki ob dnevu odprtih vrat ponuja 30-minutno nego obraza po promocijski ceni. V četrtek, 29. decembra, ob 14. uri bo v Rimskih termah potekala tudi delavnica ličenja. V dneh, ko se prebujamo v meglena in mrzla jutra, vas lahko ogrejeta tudi 10-odstotni popust na nakup darilnih bonov in misel na rezervacijo božičnih in silvestrskih počitniških paketov.

Rimske terme so najstarejše terme v Sloveniji, z več kot 2000-letno tradicijo. Sestavlja jih hotelski kompleks treh štirizvezdičnih hotelov, wellness centra in medicinskega centra. Že v 19. stoletju so veljale za prestižno letovišče, saj so jih obiskovali člani kraljevih družin z vse Evrope. Danes so poznane kot ene najsodobnejših term v Sloveniji, z ločenimi bazeni za zdravstvene namene, vrhunskim referenčnim centrom za hrbtenico in historičnim delom vodnih nimf. Voda v termah ima zdravilni učinek in je med najbogatejšimi v Sloveniji. V Rimskih termah gostom nudijo številne sprostitvene in terapevtske programe bivanja. V programih poudarjajo preventivno skrb za zdravje in dobro počutje. Rimske terme so edine terme v Sloveniji z lastnim muzejem. Več informacij na: www.rimske-terme.si.

Priporočamo