Dogodki Promocijsko sporočilo

Praznujte še vi ljubezen v draguljarni Malalan Nazorjeva, kjer vas ob rojstnem dnevu nakita DoDo čakajo res sladka presenečenja!

11. 4. 2024
Deli
Praznujte še vi ljubezen v draguljarni Malalan Nazorjeva, kjer vas ob rojstnem dnevu nakita DoDo čakajo res sladka presenečenja! (foto: Malalan)
Malalan

Priljubljena italijanska znamka očarljivega nakita DoDo s svojimi prepoznavnimi šik kosi, predvsem pa z ljubkimi obeski navdušuje že 30 let. Če ste tudi vi med njenimi oboževalci ali pa bi jo radi od bližje spoznali, ne zamudite njenega praznovanja v Ljubljani med 15. in 20. aprilom v draguljarni Malalan Nazorjeva.

Prepoznavne linije nakita in predvsem značilni ljubki obeski za verižice ali zapestnice so izdelani iz odgovorno nabavljenih surovin, še posebno srebra in zlata, njihovi motivi pa vključujejo vse od črk, živali in nebesnih znamenj do simbolov ljubezni. Kot taki izražajo vrednote znamke DoDo, gradijo skupnosti in ujamejo posebne trenutke.

Malalan

Šik nakit te milanske draguljarske hiše je zasnovan z namenom, da se ga sestavlja, kombinira in prilagaja, s čimer povzdigne vsakodnevni videz vsake sodobne ženske, spodbuja pa tudi raznolikost in samoizražanje. Pri znamki namreč verjamejo, da je pristnost najlepši dragulj v nas samih. 

Med najbolj prepoznavnimi kolekcijami nakita DoDo so Animal and Nature, Dreams and Luck, Granelli and Rondelle, Bollicine, Stellina, Bazaar in Nodo

Ideja, kako ujeti sporočilo v gram zlata, je očarala številne mlade navdušenke in še danes si te očarljive kose želijo, jih podarjajo, zbirajo in z njimi ustvarjajo svoje unikatne zgodbe. Ta čarobni nakit in vse nove kolekcije so vse bolj modularne, saj jih lahko sestavljate, kombinirate ali z darilom posredujete svoje sporočilo, ki bo ostalo za vedno.

Praznujte ljubezen z nakitom DoDo v draguljarni Malalan Nazorjeva!

V Sloveniji je znamka DoDo na voljo ekskluzivno v draguljarni Malalan Nazorjeva. In praznovanje njenega 30. rojstnega dne je popolna priložnost, da ta nakit spoznate tudi sami, če seveda še niste njegova oboževalka (verjemite, to ni težko postati, ko ga enkrat spoznate od blizu).

Prijazno ste vabljeni, da se pridružite praznovanju znamke DoDo med 15. in 20. aprilom v draguljarni Malalan Nazorjeva. Na vas bodo čakala sladka presenečenja, prisrčna darila ob nakupu, ki vas prav gotovo ne bodo pustila ravnodušnih. 
Malalan