Pred Scorpions v Stožicah Divlje jagode

Pred Scorpions v Stožicah Divlje jagode (foto: Management) Management
16. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

Pionirji heavy metala v nekdanji Jugoslaviji - bosansko hercegovski hard rock in metal bend DIVLJE JAGODE, bo 5. DECEMBRA, ko bomo v Stožicah gostili legendarno skupino SCORPIONS, nastopil kot njihov posebni gost. Divlje jagode k nam prihajajo ob 40. obletnici izdaje svojega prvega albuma.

Odločitev o predskupini, ki bo oder delila s Scorpionsi, ni bila težka. Divlje jagode, ki so v svoji dolgoletni mednarodni glasbeni karieri ustvarili mnogo izjemnih hard rock in metal hitov kot so na primer Motori, Konji in Kap po Kap, so podobno kot Scorpionsi poznani tudi po številnih nepozabnih baladah.

Tisoči njihovih fenov pred katerimi neutrudno koncentrirajo že vse od nastanka skupine v 70. letih, se na koncertih prepuščajo nostalgiji, ki jo prinašajo Jedina moja, Krivo je more, Ne želiš kraj, Zauvijek tvoj, Zvijezda sjevera, Kada te netko spomene itd. Tudi v Stožicah bomo slišali marsikatero od njih, morda pa nas čaka tudi kaj novega, saj skupina za leto 2018 pripravlja nove materiale.

Divlje jagode

Kitarist, avtor glasbe in ustanovitelj Jagod Zele Lipovača, ki so preteklo poletje v zagrebški Areni nastopile še z enimi velikani Dreep Purple, je pred koncertom v Ljubljani povedal: "Divlje jagode so imele v Sloveniji vedno veliko oboževalce, ki jim ni bilo težko slediti bendu, kjerkoli v Evropi smo nastopali. Zdaj mi prihajamo v njihovo največjo dvorano, kjer bomo med drugim začeli tudi s praznovanjem 40. obletnico izida našega prvega albuma."

Če nas bodo presenetili tudi s posebnimi gosti – pred zagrebško publiko sta skupaj z njimi nastopila Tony Martin (Black Sabbath) in Andy LaRocque (King Diamond) – bomo morali počakati do 5. decembra, ko se v Stožicah obeta pravi rock spektakel.

Scorpions

Vstopnice za koncert so preko Eventima na prodaj TUKAJ. Na voljo so tudi na vseh ostalih Eventimovih prodajnih mestih.

Priporočamo