Prehrano tekmovalcev v The Biggest Loser Slovenija bo nadziral Gašper Grom

Prehrano tekmovalcev v The Biggest Loser Slovenija bo nadziral Gašper Grom (foto: Planet Tv) Planet Tv
21. 2. 2018

Druga sezona tekmovalnega šova The Biggest Loser Slovenija že marca na Planet TV prinaša nove izzive in nove tekmovalce, njihove nezdrave prehranjevalne navade pa bo tokrat skušal spremeniti dietetik Gašper Grom.

Prva sezona The Biggest Loser Slovenija je na Planet TV osupnila z neverjetnimi preobrazbami, druga sezona pa prinaša še večje izzive in nove obraze. Tekmovalcem, ki bi radi shujšali in spremenili svoje življenje, bo ob strani znova stala skupina strokovnjakov s trenerjema Natašo Gorenc in Janom Kovačičem na čelu, o prehrani pa bo tekmovalcem svetoval dietetik Gašper Grom.

"Sodoben način življenja, predelani ogljikovi hidrati, prigrizki in preštevilni obroki so krivci za debelost, ki je v porastu. Prepričan sem, da bomo s tekmovalci naredili nov korak k izboljšanju njihovih prehranjevalnih navad in s tem k bolj zdravemu načinu življenja," pravi Gašper in dodaja, da se bo pri oblikovanju jedilnikov posvetoval tako z vsakim tekmovalcem in tekmovalko kot tudi s trenerjema Natašo in Janom: "Mislim, da smo dobra ekipa, ki bo stremela k skupnim ciljem."

Oddajo, ki k hujšanju ne spodbuja le tekmovalcev, ampak skuša k spremembi življenjskega sloga motivirati tudi gledalce pred malimi zasloni, bo vodil Marko Potrč. The Biggest Loser Slovenija se na Planet TV vrača že marca.