Premiera meseca so Igre lakote, animirani filmi in nova serija!

2. 2. 2016

Februarja bodo na Planet TV predvajali kakovostne filme za vsak okus in novo serijo CSI: Cyber, gledalci si bodo lahko na Planetu ogledali tudi posnetek podelitve oskarjev. Premiera meseca so Igre lakote: Kruto maščevanje (The Huger Games: Catching Fire).

Februar na Planet TV obljublja nove oddaje domače produkcije, že v ponedeljek, 8. februarja, bo prvič na sporedu nov kuharski šov Glej, kdo kuha, v katerem nas bodo s svojim znanjem navduševali mladi kuharji, dan pred tem, 7. februarja, bo na sporedu nova epizoda oddaje Galileo, v četrtek, 11. februarja, pa se s tretjo sezono vrača Ta teden z Juretom Godlerjem. Ob petkih ob 15. uri bo še naprej z nami pogovorna oddaja Zdravnik svetuje z Borutom Veselkom.

Pester bo tudi filmski spored, že nocoj, 2. februarja, bo ob 20. uri na vrsti prva tv-premiera meseca, akcijski triler Morilska elita (The Killer Elite). Za valentinovo, 14. februarja, si bodo lahko slovenski gledalci prvič ogledali žgečkljivo romantično komedijo Kateri je pravi? (What's Your Number?) z Anno Faris in Chrisom Evansom. Premierno bo na sporedu tudi nabrita akcijska drama Ujemi gringa (Get the Gringo) z Melom Gibsonom v glavni vlogi. Film bo na sporedu 23. februarja ob 20. uri.

Premiera meseca je filmska uspešnica Igre lakote: Kruto maščevanje (The Hunger Games: Catching Fire), ki bo na sporedu v ponedeljek, 15. februarja, ob 20. uri. V drugem delu priljubljene pustolovščine se neustrašna Katniss (Jennifer Lawrence) in Peeta (Josh Hutcherson) kot zmagovalca Iger lakote vrneta v domače okrožje, kjer je vzplamtelo uporništvo. Da bi predsednik Snow (Donald Sutherland) v kali zatrl upor, na Igre lakote povabi stare zmagovalce in Katniss ter Peeta se znova znajdeta v spopadu na življenje in smrt. Pred premiero drugega dela Iger lakote bo v ponedeljek, 8. februarja, na sporedu še prvi del, Igre lakote: Arena smrti (The Hunger Games).

Del februarskega filmskega sporeda so tudi dopoldanski filmi za otroke in mladino, k ogledu teh vabimo vsako soboto in nedeljo dopoldne. Ob petkih ob 20. uri pa se nadaljujejo animirani večeri za vso družino. Februarja bodo v okviru animiranih petkov tako na sporedu Divjina (The Wild), Spoznajte Robinsonove (Meet the Robinsons), Razbijač Ralph (Wreck-It Ralph) in Ratatouille, ki je bil nagrajen z oskarjem.

Ko že omenjamo oskarje – posnetek bleščeče podelitve najprestižnejših filmskih nagrad si bodo lahko slovenski gledalci ogledali samo na Planet TV v ponedeljek, 29. februarja, ob 22.40.

Februarja so ob ponedeljskih zvečer na sporedu še zadnji deli prve sezone udarne serije Kako se izmazati z umorom (How to Get Away With Murder), od ponedeljka do petka pa lahko gledalci ob 14. uri spremljajo aktualno, 13. sezono pogovorne oddaje Ellen. Konec meseca bo na sporedu tudi premiera serije CSI: Cyber, v kateri Patricia Arquette in James Van Der Beek rešujeta kibernetske kriminalne primere.

Značke: Planet TV

Priporočamo