Premierne projekcije Petdeset odtenkov svobode v Cineplexxu

Premierne projekcije Petdeset odtenkov svobode v Cineplexxu (foto: Cineplexx) Cineplexx
8. 2. 2018

Kako se zaključil zadnje poglavje najbolj vznemirljive erotične zgodbe tega stoletja Petdeset odtenkov svobode (Fifty Shades Darker) so včeraj zvečer preverile obiskovalke Cineplexx kinematografov po celi Sloveniji.

Film je bil odlična izbira za obisk kina s prijateljicami, kar so pričale mnoge razprodane dvorane. Posebna gostja dogodka Ladies night v Mariboru je bila pevka Alya, ki je obiskovalke razveselila s svojo linijo penine iz Radgonskih goric. Za dobro vzdušje pred filmom je skrbela moderatorka Ana Praznik. Ljubiteljica trilogije je tudi Nika Čukur, ki si je film ogledala s prijateljicama Tanjo Rafolt in Nino Hudin iz Hangover ladies. Prost večer si je vzel tudi modni oblikovalec David Hojnik. Obiskovalke ženskega večera so se razveselile svežega izvoda revije Lady, čistilnih blazinic Cotoneve ter osvežilne Radenske Maline. Mariborčanke so po filmu poklepetale in delile filmske vtise ob kozarcu osvežilne in sladke penine iz Radgonskih goric ter okusnem finger foodu cateringa Gourmet .

Slovenski Mr. Grey zanetil pravo vročico v Celje

V celjskem Cineplexxu je bilo na večeru premiernih projekcij Petdeset odtenkov svobode zelo vroče. Celjanke je v posebni Rdeči sobi pričakal slovenski Mr. Grey, ki ga je za en večer upodobil maneken Bojan Radusinović. Celjanke se pred filmom niso prav nič dolgočasile in za spomin prejele fotografijo.

Priporočamo