Pričenjajo se avdicije za drugo sezono Kmetije: Nov začetek

16. 6. 2015

Ekipi informativne oddaje Planet Danes se je pridružila voditeljica Športa Irma Kopič, novo sezono Kmetije: Nov začetek pa bo tudi letos vodila Saša Lendero.

Jeseni pa se na Planet TV vrača druga sezona Kmetije: Nov začetek, ki je bila lani izjemno uspešna.

K uspehu je nedvomno pripomogla tudi simpatična voditeljica Saša Lendero. Planet TV je Sašo tudi letos povabil k sodelovanju, ta pa je z veseljem privolila in povedala: "Povabila k vodenju druge sezone Kmetije: Nov začetek sem se razveselila, saj pomeni potrdilo mojega dela in izraženo zaupanje s strani televizije Planet TV in produkcijske hiše Paprika Latino. Po drugi strani pa mi vloga voditeljice še vedno predstavlja izziv in dogodivščino, pa tudi dragoceno možnost, da ponovno ustvarjam s čudovito ekipo, s katero smo lani preživeli skupaj nešteto lepih trenutkov. Veselim se tudi trenutka, ko bom spoznala nove tekmovalce in preizkušnje, s katerimi se bodo morali spopasti za zmago in 50.000 evrov."

Kasting ekipe za tekmovalce druge sezone pa so že na terenu. Kandidati se lahko prijavijo na spletni strani www.planet.si/knz ali na elektronski naslov kmetijanovzacetek@planet-tv.si. V naslednjih dneh pa po Sloveniji potekajo tudi avdicije. Danes, 16. junija, se ekipa mudi v Celju, v sredo, 17. junija, je na vrsti Maribor, nato se 18. junija karavana seli v Kranj in teden končamo, 19. junija, v prestolnici. Naslednji teden je avdicijska karavana v ponedeljek, 22. junija, v Novem mestu in avdicije končamo v Murski Soboti 23. junija.

Športnemu uredništvu v informativni oddaji Planet Danes se je pridružila Velenjčanka Irma Kopič. Voditeljica se je prvič srečala z medijskim svetom na lokalnem mediju v Velenju. Poleg tega pa se je na novinarsko pot podala tudi kot samostojna novinarka in ustvarjala vsebine pod naslovom Ekomat in Dokumentator, katerih tema je bila tudi trajnostni razvoj, na to temo pa končuje tudi diplomo. V prostem času se Irma rada ukvarja s športom. Najraje odkriva nove kotičke v Kamniško-savinjskih Alpah, a tuj ji ni niti fitnes studio. "Prošnjo za delo sem poslala po naključju in bila zelo vesela, ko sem dobila odziv. Doma smo vsi športniki, tako da mi te teme niso tuje. Celo kakšen stavni listič kdaj pravilno napovem," v smehu pove Irma in doda, da so se ji s tem izpolnile otroške sanje, saj je od nekdaj v rokah držala svinčnik, ki je predstavljal mikrofon, in se igrala voditeljico.