Pričetek predprodaje za spektakel Warcraft: Začetek!

13. 5. 2016

V slovenskih kinematografih se pričenja predprodaja vstopnic za projekcije težko pričakovanega fantazijskega spektakla WARCRAFT:  ZAČETEK.

Da bo navdušenje horde oboževalcev še večje, vstopnice v predprodaji prav vsem kupcem prinašajo EKSKLUZIVNO kodo, ki jim bo za obdobje enega meseca brezplačno odklenila epski svet igre World of Warcraft. Po ogledu filma bodo tako lahko nadaljevali bitko tudi na računalniških zaslonih, kjer bodo skupaj z milijoni herojev iz vsega sveta uživali v mitih, magiji in neskončnih avanturah.

Predprodaja bo potekala od 13. do 25. maja, v tem času bodo imetniki vstopnic kode lahko prevzeli v trgovinah Comshop, od 26. maja naprej pa jih bodo slednje čakale na blagajnah kinematografov.

Najboljšo novico smo prihranili za konec, in sicer bo 25. MAJA ob 20.00 v Kinu Bežigrad potekala POSEBNA GAMERSKA PREDPREMIERA, kjer bo za najbolj zveste privržence franšize kraljevsko poskrbljeno. Prejeli bodo namreč kodo, ki velja za sveti gral: BETA KLJUČ za najnovejšo ekspanzijo igre WoW, ki bo izšla 30. avgusta in sliši na ime LEGION.

Predprodaja vstopnic za projekcije filma WARCRAFT ZAČETEK se je s 13. majem pričela v naslednjih kinematografih: Cineplexx, Kolosej Ljubljana, Kolosej Maribor in Kino Bežigrad. Predprodaja bo potekala do 25. maja, v tem času lahko kupci vstopnic prevzamejo kodo za enomesečno brezplačno igranje WoW v trgovinah COMSHOP. Od 26. maja naprej pa lahko letake s kodo prevzamejo na blagajni izbranega kinematografa. Za prevzem kode morajo tako v Comshopu kot tudi v kinematografih predložiti kupljeno vstopnico.

Ekskluzivna koda sicer imetnikom omogoča enomesečno brezplačno članarino za igranje igre WoW.

Beta ključi za najnovejšo ekspanzijo igre WoW bodo na voljo EKSKLUZIVNO za obiskovalce POSEBNE GAMERSKE PREDPREMIERE, ki se bo odvila 25. maja ob 20.00 v Kinu Bežigrad.

Vstopnice za omenjeno predpremiero so prav tako že na voljo v predprodaji.

O FRANŠIZI WARCRAFT

Podjetje Blizzard Entertainment se je s franšizo Warcraft, ki sestoji iz petih glavnih iger in dodatkov oz. razširitev zanje, z zlatimi črkami zapisalo v anale industrije računalniških iger. Zgodovina franšize sega v leto 1994, ko je luč sveta ugledala prva igra iz serije, imenovana Warcraft: Orki & Ljudje (Warcraft: Orcs & Humans). Tej sta sledili še dve realnočasovni strategiji (real-time stratagy), epohalen mejnik pa se je zgodil desetletje kasneje, ko je praznovanje okroglega jubileja franšize pospremil izid igre World of Warcraft (krajše WoW). WoW je v trenutku dobesedno zasvojil svet in postal daleč največji, najbolj igran in prodajan predstavnik žanra MMORPG (masivno-večigralsko spletno igranje domišljijskih vlog) vseh časov.

Franšiza Warcraft v minulih 22 letih postala globalni kulturni fenomen, sedaj pa je napočil čas, da zasvoji še obiskovalce kinematografov po vsem svetu.

Spektakularna saga o moči in žrtvovanju v vojni mnogoterih obrazov je popolna poslastica ne le za obstoječe oboževalce, temveč tudi za vse ljubitelje fantazije in podobnih žanrov.

O ZGODBI

Kot je že iz naslova razvidno, nas bo epska pustolovščina popeljala v čas prvega Warcrafta, ko pride do prvega stika oziroma bolje rečeno trka med ljudmi in orki. Miroljubno kraljestvo Azeroth se namreč znajde na robu vojne, ko ga pretrese vdor strašljivih orkovskih bojevnikov, ki bežijo iz svojega umirajočega doma, da bi kolonizirali novo področje. Z odprtjem portala, ki povezuje oba svetova, eni vojski grozi uničenje, drugi pa izumrtje. Glavno besedo pri reševanju konflikta bosta imela dva heroja iz vsake strani: predstavnik ljudi Anduin Lothar in predstavnik orkov Durotan. Neustrašna bojevnika bosta odločala o usodi njunih družin, civilizacij in domov.

Tako se začne spektakularna saga o moči in žrtvovanju, v kateri ima vojna veliko obrazov in še več skritih agend.

Epski fantazijski spektakel WARCRAFT: ZAČETEK prihaja na naša filmska platna 26. maja 2016.

Priporočamo