Dogodki Promocijsko sporočilo

Pridi na zabavo za Europarkov rojstni dan

22. 8. 2019
Deli
Foto: Marko Pigac (foto: MARKO VANOVSEK)
MARKO VANOVSEK

V naslednjih dneh bo v štajerski prestolnici pokalo od priložnosti za navdihujoče misli. Poleg vseh, ki so rojeni v znamenju device, svoj 19. rojstni dan praznuje tudi Europark Maribor. Kot vsako leto so v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije ob tej priložnosti pripravili nepozabno rojstnodnevno dogajanje v družbi znanih Slovencev, ki bo popestrilo zadnje avgustovske in prve septembrske dni.

Zabava za najmlajše, Tanja Žagar in torta velikanka

V petek, 23. avgusta, se bo ob 17. uri začela zabava za najmlajše. Po Dravi bo vse do Europarka priplul Ribič Pepe, da bi spoznal nove prijatelje in jim na obraze pričaral veliko nasmehov. Če bo s sabo pripeljal tudi svojega pisanega prijatelja Kakaduduja, naj ostane še skrivnost. Le dan zatem, v soboto, pa bo v svet živahnih ritmov in melodij obiskovalce mariborskega nakupovalnega središča popeljala energična pevka in tekmovalka v oddaji Zvezde plešejo – Tanja Žagar. K sreči je ne bo treba čakati do pet do polnoči, kot opeva v svoji pesmi, saj bo na osrednjem prireditvenem prostoru Europarka Maribor nastopila že ob 11. uri.

Ob spremljavi poskočnih plesnih ritmov energične rdečelaske se bodo obiskovalci lahko posladkali še z okusno torto velikanko. Za piko na i pa bo večina prodajaln v Europarku razvajala z rojstnodnevnimi popusti v višini do 19 %.

Veliki koncert na Trgu Leona Štuklja

Za zaključek praznovanja bo v soboto, 7. septembra, vsem na Trgu Leona Štuklja na dušo popihal šarmantni Jan Plestenjak ter obiskovalcem s svojimi uspešnicami polepšal poletni večer. Pridružili pa se mu bodo tudi poskočni Modrijani, ki bodo s svojimi hiti pričarali nepozabno vzdušje. Vzdušje, ki se ga bodo obiskovalci še dolgo z veseljem spominjali.

*Avtor naslovne fotografije je Marko Pigac*