Pridite na otroško borzo igrač v Citypark: prodajte, zamenjajte ali podarite

Pridite na otroško borzo igrač v Citypark: prodajte, zamenjajte ali podarite (foto: Citypark Press) Citypark Press
2. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

»Družina je tam, kjer se življenje začne in se ljubezen nikoli ne konča,« pravi pregovor, v katerega verjamejo tudi v Cityparku. Zato v največjem slovenskem nakupovalnem središču v soboto, 6. aprila, ob 16. uri pripravljajo že tradicionalni družinski dan.

V sklopu slednjega lahko otroci preizkusijo svojo podjetniško žilico na družbeno odgovoren in naravi prijazen način. Citypark jim namreč ponuja brezplačno stojnico, ki si jo lahko vnaprej rezervirajo in sodelujejo na otroški borzi igrač, ki bo potekala med 16. in 19. uro. Brezplačne stojnice so na voljo otrokom, starim od 6 do 14 let in njihovim staršem. Svojo staro igračko lahko prodajo, zamenjajo ali podarijo ter s tem še komu polepšajo dan.

Prijava je mogoča preko spletnega obrazca, ki ga najdete tukaj. Prijavnico lahko tudi natisnete, jo izpolnite in pošljete na e-naslov marketing.citypark@citypark.si.

Vse igrače, za katere se bodo otroci odločili, da jih podarijo, bo Citypark predal Zvezi prijateljev mladine Moste – Polje, ki bo poskrbela, da bodo razveselile otroke iz socialno ogroženih družin.

 

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 17. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri