Pridni fantje, ki odkrivajo svet odraslih, so se zabavali v Atlantisu

Pridni fantje, ki odkrivajo svet odraslih, so se zabavali v Atlantisu (foto: Matic Kremžar) Matic Kremžar
21. 8. 2019

Pridni fantje, ki odkrivajo svet odraslih in želijo na zabavo, kjer se poljubljajo, so se te dni (premierno) odvrteli v ljubljanskem vodnem mestu Atlantis. Na ležalnikih in mivki so se namreč prvi obiskovalci lahko nasmejali trem osnovnošolcem in njihovim nepredvidljivim dogodivščinam, ki so jih spremljale na misiji "priti na zabavo".

Še pred projekcijo komedije v okviru PIKNIK KINA Kina Bežigrad skupaj z radijem HIT Antena so se obiskovalci lahko pomerili v igri ročnega nogometa in v metanju na koš, pri slednjem pa sta se preizkusila tudi sam selektor slovenske košarkarske reprezentance Rado Trifunović in njegov pomočnik Sašo Sekulić.

Odbita komedija Pridni fantje, v kateri trije osnovnošolci odkrivajo svet odraslih, govori o tem, da fantje želijo biti na zabavi, kjer se poljubljajo. Novo komedijo, ki je že na rednem sporedu v vseh kinih, so ustvarili avtorji filmov Superhudo (Superbad), Sosedi in Upor klobasic (Sausage Party). Komedijo je režiral Gene Stupnitsky, skupaj z Leejem Eisenbergom pa napisal scenarij. Med producenti sta igralec Seth Rogen in Evan Goldberg, ki sta napisala scenarij za komedije Superhudo, Sosedi 2 in Upor klobasic.