Prihaja akustična Hamo & Tribute 2 Love poslastica

1. 7. 2024
Deli
Hamo and Tribute to love (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Akustični album Iz4Kani Lajv bo rojstvo na omejeni seriji vinilnih plošč Vol. 1 in Vol. 2 doživel 4. decembra na velikem koncertu v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma.

Hamo & Tribute 2 Love radi poskrbijo za presenečenja in razburljivost, ne samo na odru, ampak tudi na pripravah za velike koncerte. Tudi tokrat ni nič drugače. Obljubljajo, da bo “lubezen” sama našla pot do vas, če boste sledili njihovim korakom in boste prisotni na potovanju do koncerta.

Hamo in skupina

Hamo in skupina

Promocijsko gradivo

Vstopnice za veliki decembrski koncert v Cankarjevem domu bodo na voljo takoj ob koncu poletja in morskih lubezni, do takrat pa si lahko že pred uradnim začetkom prodaje pridobite možnost predčasnega nakupa.

Pofočkajte se na njihovi spletni strani, izpolnite obrazec in postanite del najbližjega tima. Vsi s seznama boste vstopnice lahko kupili med prvimi, pred vsemi ostalimi. Tisti, ki se ne bodo pofočkali, bodo vstopnice lahko začeli klikati in kupovati 15. SEPTEMBRA. 

Hamo & Tribute 2 Love že od nekdaj pišejo zgodbo o vrhunskem in predanem blues-rock svetu, v katerega je poslušalec povabljen tako ali drugače. 18 let ustvarjanja daje zasedbi ne samo suverenost uveljavljenih, pač pa tudi privlačnost izkušenih blues rockerjev, ki so svoje občinstvo že neštetokrat pripeljali do glasbenih ekstaz.

Vsak, ki je kdaj bil na njihovem koncertu, ve, da ti trenutki še dolgo ostanejo v mišičnem spominu srca. Prav zato ni nenavadno, da je rdeča nit Hamo & Tribute 2 Love zgodbe ljubezen oziroma, kot ji pravi zasedba, #lubezen, njihov zaščitni znak pa srce. Četudi ranjeno, zakrpano, in naposled spet utripajoče.

Letošnje leto je skupina začela z velikim razprodanim koncertom v Cvetličarni, zaključila pa ga bo v akustičnih nebesih, v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, po tem, ko jih bomo čez poletje spremljali na vseh pomembnejših festivalih in romantičnih prizoriščih.

Na albumu Iz4Kani Lajv boste lahko podoživeli akustične trenutke lanske istoimenske koncertne turneje. Iz4Kani Lajv je pika na i 18 letom ustvarjanja in je sklepno dejanje zasedbe Hamo & Tribute 2 Love, preden z novim letom, začnejo novo ljubezensko zgodbo. V pečici je namreč že sveža muzka ...

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu