Prihaja Ena žlahtna štorija, vrača se Bognedaj, da bi crknu televizor

Prihaja Ena žlahtna štorija, vrača se Bognedaj, da bi crknu televizor (foto: Planet TV) Planet TV
10. 3. 2015

V sredo, 11. marca, ob 20. uri bo na Planet TV premiera nove slovenske igrane serije, romantične komedije Ena žlahtna štorija. Ena žlahtna štorija bo na Planet TV na sporedu vsako sredo, vsak četrtek in vsak petek ob 20. uri. V sredo se na Planet TV z drugo sezono vrača oddaja Bognedaj, da bi crknu televizor, ki bo na sporedu vsako sredo ob 22. uri.

Ena žlahtna štorija bo zagotovo popestrila dogajanje na slovenskih televizijah. Romantična komedija, v kateri bodo prikazana vsa tipična slovenska čustva, bo ob sredah, četrtkih in petkih poskrbela za smeh v dnevnih sobah slovenskih televizijskih gledalcev. V Eni žlahtni štoriji ne bo manjkalo ljubezni, zavisti, zahrbtnosti, nezaupanja do tujcev in komičnih situacij.

Ena žlahtna štorija se lahko pohvali tudi z izjemno igralsko zasedbo, v glavnih vlogah bodo oče Berto, ki ga igra igralec Janez Starina, ter njegove štiri hčere – najstarejša Anica, ki jo igra Vesna Pernarčič, druga hčerka Eli, ki jo igra Ana Dolinar, tretja hčerka Maja, ki jo igra Medea Novak,in najmlajša, manekenka Zala, ki jo igra Ajda Smrekar. V vlogah njihovih fantov se bodo predstavili Matjaž Javšnik (igra vlogo Smiljana, izbranca Anice), Ranko Babič (igra vlogo Ibra, izbranca Eli), Stane Tomazin (igra vlogo Žana, izbranca Maje) inVojko Belšak (igra vlogo Maria, izbranca Zale).

V sredo, 11. marca, ob 22. uri se na Planet TV z drugo sezono vrača oddaja Bognedaj, da bi crknu televizor. Oddaja je v prvi sezoni navdušila gledalce, kiso redno pisali sporočila na Planet TV, da si želijo druge sezone, saj so se ob oddaji neizmerno zabavali. V drugi sezoni se bo gledalcem pridružila štiričlanska družina Kavčič, mama Mihaela ter otroci Eva, Vito in Miha. Miho so gledalci spremljali kot tekmovalca v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek. Glede na njegov zadnji (revijalni) dvoboj v finalni oddaji šova Kmetija: Nov začetek ne dvomimo, da bo družina za gledalce zabavna.