Prihaja humoristična serija Da, dragi! Da, draga!

Prihaja humoristična serija Da, dragi! Da, draga! (foto: Facebook Da, dragi! Da, draga!) Facebook Da, dragi! Da, draga!
1. 3. 2016

V nedeljo, 6. marca, na Planet TV prihaja nova humoristična nadaljevanka "Da, dragi! Da, draga!" z glavnima junakoma Bojanom in Mišo. Skupaj sta ravno tistih usodnih sedem let in znašla sta se na velikem življenjskem razpotju.

Miša in Bojan se bosta podajala po zakonskih avanturah, ki jih poznajo vsi, ki so bili kadarkoli z nekom v zvezi. Poskrbela bosta za zabavne in smešne pripetljaje. Njuno skupno življenje je tipičen prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni občasno tudi sporečeta. Popolnoma različen pogled na vsakodnevne težave je pogosto vzrok za njune strastne debate in razprave.

V glavnih vlogah bosta nastopila Lotos Vincenc Šparovec in Gorka Berden. Gorkin lik je velika zapravljivka, Šparovčev lik pa je zelo podoben igralčevemu priimku – šparoven. "Mogoče Miša včasih res zapravlja malo preveč," pravi Gorka in doda, da ''je prava prvakinja v hitrostnem nakupovanju''. In če Lotosov lik Bojan ne bi pazil na njeno početje, ''bi kaj hitro ostala brez denarja, zato je Bojan zelo preudaren pri porabi denarja''.

Humoristična serija bo na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 18.10 ter v nedeljo ob 20.00.

Dogajanje lahko spremljate tudi na facebok strani Da, dragi! Da, draga!

Priporočamo