Prihaja največji glasbeni spektakel tega poletja na Obali!

20. 7. 2016

V Portorož prihaja največja karavana »ekstaze zabave« pod okriljem glavnega organizatorja »EUTERPE EVENTS«, ki že leta uspešno - tako doma kot v tujini - organizira največje glasbene dogodke.

»Izbiranje lokacije za takšne dogodke, je izredno težka, vendar tudi zelo prijetna naloga event managerja. Iskreno, s portoroško plažo smo se spogledovali že kar nekaj časa in zelo smo veseli, da nam je po mesecih truda, to tudi uspelo.«, nam je zaupala Ines Bule, iz podjetja EUTERPE.

Nastop, organizacija in zabava pod milim nebom so sanje vsakega izvajalca in pa tudi obiskovalca zabav. Tudi tokrat so tako poslušali želje obiskovalcev in pripeljali kar dva velika glasbena gosta, ki trenutno polnita največje stadione in dvorane. To sta hrvaška pevka Severina in Toni Cetinski.

Dogodek je zasnovan tako, da ga bodo obiskali domačini, vsi tisti, ki bodo ta termin na morju, in pa obiskovalci, ki bodo na obalo prišli prav zaradi tega koncerta. Zabavo, ki se bo pričela točno ob 20. uri, bo odprl eden najbolj priljubljenih slovenskih didžejev: DJ NEY.

Na koncertu bo poskrbljeno tudi za tiste, ki si želijo še več doživetji. Posebna VIP LOŽA (VIP GOLD) bo zadovoljila še najbolj zahtevnega obiskovalca.

Glasbeni spektakel bo tokrat prvič zaznamovala tudi dobrodelna nota. Vsak obiskovalec, ki bo kupil vstopnico, bo namreč s svojim prispevkom daroval v DOMNOV SKLAD. Ta sklad je bil ustavljen pred kratkim in bo financiral mlade, nadpovprečno inteligente osebe, kateri pa si zaradi pomanjkanja sredstev ne morejo privoščiti študija v tujini.

Več kot dovolj razlogov torej, da se 23. julija vidimo na Glasbenem spektaklu pod zvezdami v Portorožu.

dogodek

Priporočamo