Prihaja oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem

Prihaja oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem (foto: PlanetTV) PlanetTV
19. 3. 2015

V četrtek, 26. marca, ob 22. uri si bodo slovenski televizijski gledalci na Planet TV lahko ogledali premiero oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem. Oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem bo na Planet TV na sporedu vsak četrtek ob 22. uri.

Oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem na Planet TV bo vsak četrtek nastavila ogledalo družbi. Jure Godler bo predstavil novice tedna in gledalcem razložil, kaj se je resnično zgodilo, saj bo Jure tisti voditelj, ki bo gledalcem vse povedal po resnici – seveda z veliko satire, iskrivosti in s komentarjem. Jure bo na glas povedal tisto, kar si vsi mislimo, a ne komentiramo javno. V oddaji Ta teden z Juretom Godlerjem bo na preži za vsemi pomembnimi in nepomembnimi informacijami, s katerih bo odvil celofan in razkril njihovo bistvo.

Jure Godler bo v oddaji Ta teden z Juretom Godlerjem na Planet TV kritiziral družbo, lovil neumnosti, laži in nedoslednosti. Prav Jure Godler bo tisti, ki bo skupaj s pregledom novic vsak četrtek na male ekrane prinesel veliko smeha in hkrati tisti, ki bo poskrbel za drug pogled na dogajanje v naši mali državi. Z oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem bodo gledalci resnično informirani.

Značke: Jure Godler