Prihaja popolno družinsko doživetje - 12. Otroški bazar

6. 9. 2017 | Promocijsko sporočilo

V začetku šolskega leta se na Gospodarsko razstavišče ponovno vrača popolno družinsko doživetje – Otroški bazar. Že 12. sejem za družine bo potekal od petka do nedelje, od 8. do 10. septembra, tradicionalno pa bo poskrbel za bogato sejemsko ponudbo, nakupe s sejemskimi popusti, brezplačne delavnice za najmlajše, številne športne aktivnosti, glasbene, plesne in gledališke nastope in še in še. Na odru bodo nastopali Nipke, plesalci plesne šole X Planet, Rebeka Dremelj, Talking Tom in Plesno mesto, številne maskote in Čuki!

Poleg tradicionalnih predstavitev v sejemskih dvoranah, kjer se vsako leto predstavljajo ponudniki otroške opreme, oblačil, šolskih in športnih potrebščin, prehrane, zdravja in nege, pohištva, družinskih avtomobilov in turističnih aranžmajev ter ostalega, otroški bazar pripravlja tudi dobrodelno akcijo Podari zvezek za otroke iz socialno šibkih družin.

12. Otroški bazar

V nedeljo, 10. septembra, s pričetkom ob 15.30. uri bodo z vami zaplesali plesalci Plesnega mesta, skupaj s Talking Tom-om pa se boste lahko naučili kakšne nove koreografije, se z njim fotografirali, pridružil pa se jim bo tudi Bazarko, za zaključek pa bomo rajali skupaj s Čuki. Cirkus Hokus Pokus bo poskrbel za vse magične čarovnije in trike, obiskali nas bodo Martin Krpan, Kekec in Pehta ter Cepecepetavček v družbi Primoža Suhadolčana.

Predstava Maša in medved pa poskrbela, da nikomur ne bo dolgčas. S svojimi hiphop delavnicami pa nas bodo navduševali Artifex, prepustili pa se bomo tudi najbolj poslušanim hip hop uspešnicam raperja Nipkeja.

12. Otroški bazar

V sklopu ustvarjalnih delavnic nas bodo zopet obiskale živalice ZOO Ljubljana ter eksotične živalice Družinskega gledališča Kolenc. Tudi letos vas na zunanji ploščadi čaka pravi mini živalski vrt, kjer boste prvič v Sloveniji lahko spoznali jakobovo ovco s štirimi rogovi, poleg tega pa še veliko drugih zanimivih vsebin. Pestro bo tudi v Bazarkovi kuhinji, široko ponudbo izdelkov pa boste prejeli v »Showroomu« spletnih trgovin.

12. Otroški bazar

Program bo tudi medgeneracijsko obarvan. V petek, 8. septembra, bodo Dnevni centri aktivnosti za starejše (DCA) pripravljali plesne delavnice za vse generacije, vsak si bo lahko izdeloval družabno igro spomin, razvijali in trenirali pa boste tudi svojo pozornost ter koncentracijo.

SPECIALIST ENDOKRINOLOGIJE NA OTROŠKEM BAZARJU

Že četrtič bo na Otroškem bazarju potekalo dvodnevno Srečanje nosečnic in mladih staršev, in sicer v petek in soboto, 8. in 9. septembra. Namen srečanja je na enem mestu odgovoriti na čim več vprašanj, s katerimi se srečujejo mladi starši in vsi, ki bodo to še postali.

Ranko Rajović

V okviru srečanja bomo na Otroškem bazarju gostili tudi dr. Ranka Rajovića, specialista endokrinologije. Rajović je avtor prilagojenega programa za vrtce in šole, imenovanega sistem NTC. Na predavanju bo predstavil sistem NTC, ki spodbuja otrokovo razmišljanja in pridobivanja uporabnega znanja. 

PRVIČ V SLOVENIJI! SPOZNAJTE MAME BLOGERKE V ŽIVO

Varuška Živa, Kuhartnica, Žogice in kravate, Iz malega zraste veliko, Mamin twist, Prav posebno, Mami na kvadrat in pol, Misija mamica, Mamina maza idr. so prav gotovo blogi, ki jih vsakodnevno spremljajo številne mame. Tokrat boste ekskluzivno na Otroškem bazarju spoznali vse mame, ki skrbijo za dnevno sveže in zanimive vsebine. S tem namenom bodo v nedeljo, 10. septembra, ves dan prisotne na dogodku Koristno s prijetnim z mamami blogerkami, kjer pripravljajo številna predavanja, delavnice in pogovor v živo z vsemi obiskovalci!

12. Otroški bazar

Več na www.otroskibazar.si.

Priporočamo