Prijavite se na POLI MARATON in osvojite nagrado, tokrat lahko kolesarite kjerkoli!

Prijavite se na POLI MARATON in osvojite nagrado, tokrat lahko kolesarite kjerkoli! (foto: PROMO) PROMO
19. 6. 2020 | Promocijsko sporočilo

Poli maraton bo letos v soboto, 20. junija, le  da tokrat zaradi koronavirusa ne na Ptuju, temveč se seli kar na celotno svetovno oblo.

Zbralo se je že blizu 3000 kolesark in kolesarjev z vsega sveta, zagotovo ga bodo odpeljali tudi na Hrvaškem, v Bosni, Srbiji, Makedoniji, Romuniji, na Kosovem, v Dubaju, Avstriji, Črni Gori, na Norveškem in v Združenih državah Amerike.

Danes, 19. junija, se še vedno zbirajo prijave, da bo letos čim več ljudi izživelo ljubiteljsko ljubezen do kolesarstva. Želijo, da so vsi nori na Poli, in želijo, da letos vsi skupaj izkoristimo dan za vožnjo v naravi, v družbi družine ali prijateljev.

Ker zaradi trenutne situacije dogodka ne morejo izpeljati na eni lokaciji, v vsem ljubiteljem Poli maratona dobro znanem najstarejšem slovenskem mestu, se zdaj nehote lahko veselijo mednarodne širine. Nagovorili so svoja hčerinska podjetja, distribucijske centre, poslovne partnerje in prejeli odličen odziv. 

Navdušili so jih v Romuniji, saj so dogodek takoj sprejeli za svojega, kot že prej tudi v Makedoniji. Letos je torej idealna priložnost, da letošnji Poli maraton vsak odkolesari na izbrani lokaciji v bližini svojega doma. In zmaga! Ne v tekmi drug z drugim, temveč v izkazovanju dobre volje, pozitivne energije.

Letošnji Poli maraton je že 18. po vrsti. Na družbenih omrežjih Poli lahko spremljate lokalne dogodke s trgov, spoznavate nova mesta in nove Poli prijatelje. Med njimi boste opazili znana obraza, Tadeja Toša in Enisa Bešlagića. V promociji so aktivno vključeni PP direktorji in zaposleni iz vseh držav, ki tudi sicer živijo po načelih zdravega življenja, ki ga vzpostavlja poslanstvo Poli maratona.

Še vedno pa je zraven več tisoč glave množice največji duh Poli maratona vpet v kolesarje Kolesarskega kluba Perutnina Ptuj, ki je vsa leta soorganizator in glavni poganjalec. Njihove zmagovite lovorike iz časov profesionalnih tekmovalnih let v kontinentalnem razredu so z razvojem Poli maratona prerasle v še večjo ljubiteljsko vzgojo mladih in mladih po srcu. So navdih in ponos. Želimo jim še polno uspešnih sezon in predvsem, da rastejo skupaj s Poli maratonom v svetovno razsežnost.

Ne zamudite! Če se še niste prijavili, storite to takoj na www.poli.si in dopolnite pisano medkulturno množico. Objavljajte na svojih družbenih profilih z oznako #polimaraton in širite veselje. 

Za sodelovanje morate 20. junija odpeljati med 11. in 18. uro vsaj 18 km. Traso si izberete sami. Svojo vožnjo objavite na svojem Facebook profilu prek svoje sledilne aplikacije. Prvih 1000, ki bo vožnjo objavilo, prejme dodatno darilo, Poli kolesarsko majico.

Za vsako objavljeno vožnjo pa bo Perutnina Ptuj tudi namenila 1 EUR v poseben sklad, namenjen desetim gasilskim društvom, ki so vsako leto pomagali pri organizaciji Poli maratona.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri