Prijetno druženje in odlično vzdušje z Rebeko Dremelj v butiku Alma Ras

Prijetno druženje in odlično vzdušje z Rebeko Dremelj v butiku Alma Ras (foto: Helena Kermelj, promocijski material) Helena Kermelj, promocijski material
18. 10. 2018

V Ljubljani se je svečano odprl še en butik Alma Ras, ki ponuja spodnje perilo in spalni program, izdelan po modnih smernicah najnovejših svetovnih trendov.

V čarobni notranjosti, okrašeni z dekorativnimi, edinstvenimi elementi so uživali številni kupci, prijatelji in sodelavci. Vsi obiskovalci so se lahko družili in dobili modne nasvete pevke Rebeke Dremelj, ki je tudi zaščitni obraz te blagovne znamke.

"Nakupovalna atmosfera v tem butiku je resnično edinstvena. Zagotovo pa so večje zadovoljstvo mehki materiali, ki so kot nalašč za naše telo. To blagovno znamko priporočam vsem damam, ki cenijo udobje in kakovost," je dejala Rebeka.

Uživali smo v prijetnem vzdušju in se prepričali o raznolikosti in nežnosti asortimana. V novo odprtem butiku bodo kupci našli bogato vsebino spodnjega perila in spalnega programa za ženske, pa tudi za moške in otroke. Dvajsetletna tradicija blagovne znamke Alma Ras temelji na naravnih in kvalitetnih materialih evropskega porekla, njena funkcionalnost in mehkoba pa sta glavna značilnost vseh modelov. Ob promociji nove kolekcije nudijo posebne ugodnosti. Vse novosti lahko spremljate tudi preko uradne FB strani Alma Ras Slovenija 

Poleg novega butika Alma Ras v Ljubljani, na Miklošičevi cesti 22, jih lahko najdete tudi v Mariboru, v Mercator centru Tabor, na Eve Lovše 1 in v Celju, na Stanetovi ulici 9.

Priporočamo