Priljubljen duo predstavlja svoj prvi videospot "Sarajka"

11. 1. 2016

Oboževalci izredno zanimivega in talentiranega glasbenega dvojca Adnana Pacolija in Tarika Mulaomerovića, ki se je širši publiki predstavil v priljubljeni oddaji X Factor Adria, lahko zdaj končno lahko uživajo v videu in pesmi 'Sarajka'.

Romantično balado spremlja čustveno obarvan videospot, ki je zgolj v dobrih dveh tednih od objave na Youtube presegel 340.000 ogledov.

"Sarajka je pesem priljubljenega bosanskega avtorja Ismeta Polovine in šteje že 25 let. Pesem se naju je dotaknila, zato sva se odločila, da jo posnameva in ker sva se z Ismetom zelo lepo ujela lahko pričakujete še nekaj pesmi, ki jih bova ustvarila v sodelovanju z njim.", je o sodelovanju spregovoril Adnan Pacoli, medtem ko je Tarik povedal: "Že ob prvem poslušanju sva začutila, da je to pesem za naju, ... ima dušo, besedilo pa je ustvarjeno na podlagi osebne izkušnje."

"Ker vsi snemajo balade v naravi in velikorakt skupina v daljavi nekje igra, ... smo se mi odločili, da naredimo ravno nasprotno. Gre za skoraj filmsko zgodbo o tem kakšen je Sarajevo danes oziroma kako ga doživljamo prebivalci, ter o punci iz glavnega mesta Bosne in Hercegovine, ki pa tudi ni tipična predstavnica ljubezenskih balad." je še dodal Admir.