Priljubljeni pevec Zdravko Čolić bo razvajal tudi slovensko občinstvo!

Priljubljeni pevec Zdravko Čolić bo razvajal tudi slovensko občinstvo! (foto: Promocijski material) Promocijski material
30. 11. 2018

Da je Čolić mednarodna senzacija pričajo njegovi vedno znova razprodani koncerti. V sklopu turneje Ono malo sreče je priljubljeni pevec že razprodal vsa mesta, kjer je nastopil, pred kratkim tudi v zagrebški Areni, v Tuzli in na dveh koncertih v Skopju, kjer so ga obiskovalci pričakali z glasnimi vzkliki in dvignjenimi rokami.

Pri nas bo priljubljeni zvezdnik nastopil za valentinovo, 14. 2. 2019, v dvorani Stožice. Da je Čolić prava senzacija tudi pri nas priča dejstvo, da je bilo samo v prvem tednu prodanih že neverjetnih tisoč vstopnic za njegov koncert v Stožicah.

Za valentinovo pri nas, za silvestrovo v Poreču

Čolić se koncerta pri nas neizmerno veseli, sploh pa mu je všeč, da bo dan zaljubljenih preživel v objemu Slovencev, ki jih ima zelo rad in vedno znova pravi, da smo Slovenci neizmerno topel narod. Glede na to, da že večina ljudi snuje načrte za silvestrovo, smo zvezdnika vprašali, kakšni so njegovi. »Za silvestrovo bom nastopal v Poreču, kar bo zanimiva sprememba“, je izdal priljubljeni pevec, ki že snuje načrte za praznik ljubezni. „Valentinovo bo letos posebno, saj ga bom preživel v družbi Slovencev, veseli pa me tudi, da bo to največji valentinov koncert v Sloveniji, ki ga bomo praznovali skupaj v Stožicah“, je še dodal Zdravko Čolić.

Glede na to, da se leto počasi izteka, nam je megazvezdnik izdal še nekaj zanimivih razmišljanj: »Vsako leto pusti za sabo nek 'suma sumarum'. Nisem človek, ki bi razmišljal o tem, kaj je bilo, temveč razmišljam o tem, kaj bo. Vseeno se mnogokrat v družbi prijateljev spomnimo nekaterih lepih vstopov v novo leto, ki smo jih doživeli. Nekateri so bili delovni, nekateri ne, odvisno od leta. Moram pa priznati, da je bilo med njimi nekaj res lepih vstopov v novo leto, ki niso bili delovni, to je del naše mladosti in naših druženj še v času stare Jugoslavije.  Po drugi strani pa je nastopanje, sploh v zadnjih letih, postalo zelo pomembno, iz ene strani zato, da se imajo ljudje lepo, po drugi strani pa, da dobijo delo tudi ljudje, ki so zaposleni v tej branži in tako se mi zdi, da smo našli neko skupno rešitev.«

Slovenci Zdravka Čolića že nestrpno pričakujejo kmalu po novem letu, saj bo k nam prišel 14. februarja, na tiskovno konferenco pa konec januarja.  Pri nakupu vstopnic je spreglejte, da je organizator, Next Events pripravil tudi posebne VIP in valentinove pakete, več informacij pa najdete na uradnem dogodku na Facebooku.

Neprekosljivi kralj romantike je znan po tem, da drži dvorano na nogah skozi celoten koncert, s starimi in novimi hiti pa bo tudi v Stožicah popeljal publiko na potovanje skozi vsa skupna leta. Čolićevi koncerti so znani po njegovem razpoznavnem glasu, nalezljivi energiji  in emocijami, ki jih izmenjuje s svojo publiko. Le-ta ga skozi ves večer sledi s petjem in plesom ter z glasnimi kriki navdušenja.

Zagotovo si ne moremo želeti boljše kombinacije - največji romantik na najbolj romantičen dan v letu in to prav v Ljubljani, na največjem koncertu za valentinovo, v največji dvorani v Sloveniji. Vstopnice si lahko zagotovite na spletni strani Eventim.si ali v poslovalnicah Petrol. Ne spreglejte posebnih VIP in valentinovih paketov!

Priporočamo