Priljubljeni Zvita Feltna predstavljajo nov poletni hit 'Gin in tonic'

Priljubljeni Zvita Feltna predstavljajo nov poletni hit 'Gin in tonic' (foto: Damjan Končar) Damjan Končar
19. 7. 2019

Vroči julijski dnevi so poleg visokih, poletnih temperatur prinesli tudi novo skladbo priljubljene skupine Zvita Feltna. Da pa njihovim poslušalcem in oboževalcem ne bo prevroče njihov nov singel nosi naslov 'Gin in tonic'.

Zanjo so Zvita Feltna posneli tudi poletni videospot, ki je že na ogled.

Fantje svojo pot na slovenski glasbeni sceni nadaljujejo reggaeton ritmih, saj jim, kot pravijo, le-ti najbolje ležijo. Nova skladba 'Gin in tonic' je zelo poletna in mladeniči so na svoj najnovejši izdelek zelo ponosni. ''Nam je skladba res noro dobra, upam, da se boste tudi naši poslušalci našli v njej,'' o skladbi, ki je pravkar ugledala luč sveta pravi njihov kitarist Theo Čebron. Glede na uspehe Zvite Feltne in vseh njihovih singlov pravzaprav pričakujemo nov poletni hit.
 
Skupina še naprej ostaja zvesta isti avtorski in produkcijski ekipi kot doslej. V vlogi avtorja glasbe se ponovno pojavlja Djomla KS, ki je poskrbel že za hit 'Edina', pod njegovo produkcijsko taktirko pa je nastal tudi videospot, ki so ga posneli v bližnji Italiji. Moške vloge so prevzeli mladeniči iz Zvite Feltne, žensko vlogo pa so zaupali srbski plesalki Kristini Golubović. Seveda so bili deležni tudi veliko pozornosti in aplavzov s strani turistov in drugih mimoidočih, ki jih je ob tem času na ulicah kar mrgolelo, v kraju Lido di Jesolo, kjer so spot snemali pred kratkim.

Pod besedilo skladbe 'Gin in tonic' se še enkrat več podpisuje Rok Lunaček, ki zase pravi, da počasi postaja že del tega benda: ''…ker fante zares dobro poznam in smo skupaj kot ena majhna družina mi besedila ni bilo težko napisati. Naslov pesmi mi je kot iz neba padel že takoj, ko sem prvič slišal melodijo. Gin in tonic je trenutno popularna pijača pri mladih in mladih po srcu, podobno kot glasba Zvite Feltne,'' o Zviti Feltni pravi Rok, ki je hkrati eden najbolj iskanih tekstopiscev pri nas. Za aranžma in glasbeno produkcijo je ponovno poskrbel Blaž Hribar, tokrat pa je vlogo avtorja prevzel tudi pevec in vodja skupine Blaž Gec, ki je dodal svoj delež pri glasbi in aranžmaju.

Zvita Feltna so svoj poletni hit pravzaprav pred-premierno, v živo, predstavili že včeraj. Svoje (glasbene) prijatelje in sodelavce so povabili na prijetno druženje, kakopak ob pijači gin tonic! In vsi zbrani, med katerimi so bili tudi Nuša Derenda, Natalija Verboten, Domen Kumer, Klemen Bunderla, so bili nad slišanim navdušeni, na videospot pa so morali počakati do danes, saj so ga fantje iz Zvite Feltne premierno predstavili na spletu.

Skupina Zvita Feltna je sicer polno zasedena z nastopi, letos se bodo po Blaževih besedah približali številki 100: ''Res smo veseli, da nas imajo ljudje tako radi in da lahko za njih nastopamo večkrat tedensko. Kot kaže se bo število naših nastopov letos približalo magični številki 100, kar nam daje še več energije za nadaljnje ustvarjanje''.
 
Užijte Gin in tonic tudi vi!

Priporočamo