Prireditev Veseli december v Črnomlju še traja!

Prireditev Veseli december v Črnomlju še traja! (foto: Veseli december v Črnomlju) Veseli december v Črnomlju
23. 12. 2014

Črnomelj je v pričakovanju koncertov Siddharte, S.A.R.S in Lepe Brene!

Po dveh izredno uspešnih dogodkih, ki sta potekala pretekli konec tedna, se v četrtek, 25. decembra, obeta koncert Siddharte, S.A.R.S.-a in skupine Rock Defect, v soboto, 27.12., pa v Črnomelj prihaja Lepa Brena! Oba koncerta bosta potekala v ogrevani hali v Industrijski coni Kanižarica.

Veseli december v Črnomlju: Siddharta, S.A.R.S. in Lepa Brena!

Četrtek je na Veselem decembru v Črnomlju rezerviran za rockerje: nastopili bodo Siddharta, S.A.R.S. in Rock Defect!

Siddharta so ena od naših največjih in najbolj popularni zasedb. Nase so opozorili sredi devetdesetih let in kmalu izdali prvenec 'Id'. Sledilo je mnogo uspešnih studijskih albumov, odmevna sodelovanja s simfoničnim orkestrom, razprodani koncerti, koncertni spektakli (med drugim tudi stadionski koncert, pravi koncertni maraton in druge inovativne poslastice za oboževalce), turneje po tujini, številne glasbene nagrade in priznanja in še bi lahko naštevali.

Srbska zasedba S.A.R.S. je bila osnovana leta 2006. Že njihova prva skladba, 'Budjav lebac', je doživela velik uspeh, ki je skupino čez noč izstrelil na glasbeni zemljevid širše regije. Tri leta kasneje S.A.R.S. izdajo prvenec, na katerem so tudi uspešnice 'Ratujemo ti i ja', 'Ana', 'Rakija'. S.A.R.S. so do danes izdali tri albume ('S.A.R.S.', 'Perspektiva' in 'Kuća časti'), koncertirali so (in še vedno) po celi Evropi in na mnogih festivalih.