Prisluhnite Clemensovi novi pesmi 'A si sploh tista?'

8. 12. 2015

Clemens je glasbenik, ki je v debitantskem letu uspešno vstopil na slovensko glasbeno sceno!

Po prvem singlu 'Pozab na bonton', ki se je nemudoma uvrstil na radijske lestvice, se je Clemens, ki odlično tudi beat boxa, ter sam piše besedila in glasbo za svoje pesmi, kot najmlajši glasbenik uvrstil na letošnjo 'EMO' s skladbo 'Mava to', kateri je ob začetku poletja sledila balada 'Vse bo kul'.

Nova stopnička v glasbeni karieri je bil nastop ob otvoritvi slovenskega paviljona na prestižnem festivalu EXPO!

Danes, le nekaj dni pred predstavitvijo pesmi v živo, Clemens predstavlja pesem 'A si sploh tista?' o kateri je mlad ustvarjalec povedal: "Pesem 'A si sploh tista', je bila prvotno narejena kot balada, a mi nekaj ni dalo miru, zato sem naredil popoln obrat in nastalo je nekaj res drugačnega in rekel sem si "to je to!"

Clemens bo pesem 'A si sploh tista' v živo predstavil že ta četrtek, 10. decembra v Hali Tivoli, saj bo nastopil kot predskupina trenutno najbolj predvajanemu slovenskemu glasbeniku in avtorju številnih uspešnic. Tik preden bo Jan Plestenjak stopil na oder, se bo v polni Hali Tivoli Clemens predstavil s svojimi avtorskimi skladbami. Tik pred nastopom je Clemes povedal: "Vabila Jana Plestenjaka, da bi z njim nastopil v Hali Tivoli, sem bil tako vesel in navdušen, da se občutkov z besedo preprosto ne da opisati. Da te opazi eden največjih slovenskih glasbenikov je velika čast in potrditev, da delam dobro in da je moja glasba res nekaj posebnega. Komaj čakam, da nastopim saj bo to vsekakor nepozabna izkušnja, ki mi bo vlila nov zagon za nadaljno ustvarjanje."

Clemensa pa že februarja čaka nov projekt, saj je bil z novo pesmijo 'Jst bi te mel' sprejet Festival slovenske zabavne glasbe.

Vsestranskega umetnika, ki se poleg glasbe ukvarja tudi s sinhronizacijo risank, lahko te dni spremljamo ob Magnificu v televizijskem oglasu priljubljene avtomobilske blagovne znamke.

Pred prazničnimi dnevi pa vam Clemens sporoča: "Vsem poslušalcem želim, da se imajo radi, da se čim vec družijo s svojimi najbližjimi, ki jih osrečujejo in da praznike, ter silvestrski večer preživijo kar se da lepo. Novo leto pa je čas za nove izzive in za uresničitev vseh skritih želja."

Značke: Clemens