Prisrčen sprejem na brniškem letališču za Zalo in Gašperje

19. 5. 2019 | Vir: STA
Deli
Prisrčen sprejem na brniškem letališču za Zalo in Gašperje (foto: profimedia)
profimedia

Na Letališču Jožeta Pučnika so danes sprejeli Zalo Kralj in Gašperja Šantla, ki sta Slovenijo uspešno zastopala na tekmovanju za pesem Evrovizije v izraelskem Tel Avivu. Domov sta se vrnila nasmejanih obrazov in na letališču najmlajšim oboževalcem že razdelila nekaj avtogramov.

Na letališču so slovenskemu evrozijskemu dvojcu oboževalci, sorodniki in prijatelji pripravili topel sprejem, manjkal pa ni niti šopek rož. Pričakali so ju tudi novinarji in fotografi, ki so se razveselili avtogramov.

Slovenskima predstavnikoma so stavnice napovedovale 20., uvrstila pa sta se na 13. mesto. Kot je za Val 202 ocenil vodja slovenske evrovizijske delegacije Aleksander Radić, je rezultat dober oziroma med najboljšimi, odkar tekmovanje poteka v treh večerih. Doslej je bila po njegovih besedah na 13. mestu samo Maja Keuc.

Zala Kralj in Gašper Šantl sta v prvem odzivu po nastopu vidno zadovoljna poudarila, da se jima je potrdilo to, kar jima največ pomeni - približati svojo glasbo ljudem. Izkušnjo sta označila za noro, Gašper pa je izrazil še dvom, da bosta kdajkoli dojela, da sta nastopala pred 200 milijoni gledalcev. 

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave