Prve fotografije iz novega filma Izganjalke duhov!

12. 2. 2016

Filmski zvezdi Melissa McCarthy in Chris Hemsworth v novi različici slavne filmske serije!

Who you gonna call? Večina se nas zelo dobro spominja slavnega vzklika iz priljubljene pesmi iz še bolj priljubljenega filma, ki je na začetku 80. let vedril in oblačil po kino blagajnah vsega sveta in je iz Billa Murrayja naredil mednarodno hollywoodsko zvezdo. Po več kot 30 letih, in sicer julija letos, bo napočil čas za IZGANJALKE DUHOV, novo različico slavnega filma, tokrat z vrhunsko žensko ekipo komičnih zvezd, kot so Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon in Leslie Jones. Novim izganjalkam duhov se bodo v poletnem filmskem hitu pridružili tudi akcijski zvezdniki Chris Hemsworth, Andy Garcia in Michael Kenneth Williams; Dan Aykroyd, Sigourney Weaver in Bill Murray pa se bodo ponovno spustili v svoje vloge iz izvirnika.

V teh dneh so bile končno objavljene prve dostopne fotografije iz akcijske komedije. Film je režiral Paul Feig, kar pomeni da lahko tudi tokrat pričakujemo vrhunsko zabavo, saj nas je do zdaj na malih ekranih že pošteno nasmejal s serijami, kot sta Odbita rodbina in Pisarna, na velikih platnih pa z uspešnicami, kot sta Dekliščina in Vohunka. V IZGANJALKAH DUHOV bo Feig združil vse elemente paranormalnih bitk, ki so bile značilne za izvirnik, z goro novih (pa tudi nekaj starih, a nam zelo znanih) likov.

Scenarij za film je s Feigom podpisala Katie Dippold, ki je z njim že sodelovala pri akcijski komediji Drzni par z Melisso McCarthy in Sandro Bullock. Ob povsem novi igralski zasedbi in povratku priljubljenih starih likov ne gre dvomiti, da nas poleti čaka reševanje sveta, kakršnega doslej še nismo videli.

Akcijska hit komedija IZGANJALKE DUHOV bo v domačih kinematografih od konca julija!