Prvi napovednik vznemirljive nadnaravne srhljivke Tanka linija smrti!

Prvi napovednik vznemirljive nadnaravne srhljivke Tanka linija smrti! (foto: Continental) Continental
15. 6. 2017

Kaj se zgodi z nami po smrti? To se je vsaj enkrat v življenju vprašal vsak prebivalec tega planeta. Odgovor bomo našli to jesen v kinu, ko bo na velika platna prišla vznemirljiva nadnaravna srhljivka TANKA LINIJA SMRTI.

Gre za priredbo istoimenskega kultnega filma iz leta 1990, in če gre soditi po prvem kino napovedniku, ki vam ga ob tej priložnosti predstavljamo, nas čaka enkratna filmska mešanica psihološkega trilerja, nadnaravnih elementov in hororja.

Pet študentov medicine se sklene spoprijeti z zanimivim, toda hkrati skrajno nevarnim poskusom, da bi odkrili, kaj se skriva za smrtjo. Vsak od njih za nekaj minut prekine srčni utrip in tako doživi skorajšnjo smrt. Njihova raziskava postane vse nevarnejša, ob tem pa so se bodoči zdravniki prisiljeni spopasti s preteklimi grehi in se pomeriti s paranormalnimi posledicami prehoda v onstranstvo.

Izjemno zanimivo nadnaravno srhljivko je režiral Niels Arden Oplev, ki ga naše občinstvo še najbolje pozna po svetovni uspešnici Dekle z zmajskim tatujem iz trilogije Millennium ter po pilotski epizodi trenutno ene najbolj gledanih serij, G. Robot. Film, ki pripoveduje o mladih študentih medicine, je zbral temu primerno vrhunsko igralsko zasedbo mladih hollywoodskih zvezd, ki jih vodi nominiranka za oskarja Ellen Page (Juno, Izvor). Ob njej v glavnih vlogah nastopajo tudi Nina Dobrev (zvezda televizijske serije Vampirski dnevniki), Diego Luna (Rogue One: Zgodba vojne zvezd), James Norton (Dirka življenja, Gospod Turner), Kiersey Clemons (Dope) in Charlotte McKinney (Obalna straža), vlogo iz prvega filma pa bo tudi v tem ponovil dobitnik prestižne televizijske nagrade ammy Kiefer Sutherland.

Bodo drzni študenti medicine odkrili, kaj se zgodi po smrti, ali bodo utrpeli neozdravljive psihološke posledice? Izvedeli bomo septembra, ko bo TANKA LINIJA SMRTI v naših kinematografih.

Priporočamo