Prvi pomladni dan je v Harvey Normanu dan velikih popustov!

Prvi pomladni dan je v Harvey Normanu dan velikih popustov! (foto: Harvey Norman) Harvey Norman
19. 3. 2015 | Promocijsko sporočilo

Se še spomnite Črnega petka in Spletnega ponedeljka? Naslednji na vrsti, ki prinaša velike popuste je prvi pomladni dan! Uganete, kdaj bomo odprli vrata naših trgovin že ob osmi uri zjutraj, na spletu pa bodo znižani izdelki dostopni že od polnoči dalje? Čeprav nas toplo sonce greje že nekaj dni, je dan, ko v naše kraje tudi uradno pride pomlad 21.3.2015, na dan velikih popustov! Ste uganili?

Pomlad je, poleg zvončkov, trobentic in nasploh brsteče narave, sinonim še za eno zadevo, nad katero običajno nismo tako navdušeni, spomladansko čiščenje. Zato bomo letos v Harvey Normanu tej besedni zvezi poskušali odvzeti nekaj negativnega prizvoka in jo spremenili v super priložnost za nakupovanje!

Za vas bomo odprli vrata že ob osmi uri zjutraj, na spletu pa še prej, ob polnoči, zato, ČE VAS SRBIJO PRSTI, NE ČAKAJTE V VRSTI!

Skrbno izbrani izdelki iz oddelkov bele tehnike, zabavne elektronike, pohištva, spalnic in dekoracije bodo znižani tudi 50, 60 in celo 70 odstotkov. Če kdaj, potem je sedaj čas, da tudi v svoje stanovanje vdihnete nekaj pomladi pa naj gre za novo sedežno garnituro, tablico, posteljnino ali pa čudovito vazo, ki jo boste skupaj s svežim cvetjem postavili na sredo lesene kuhinjske mize.

Še celo napovedovalci vremena so prepričani, da si morate v soboto vzeti čas za nakupovanje, napovedali so namreč dež.

Se vidimo v Harvey Normanu v soboto, 21.3.2015!

Priporočamo