Prvič v Sloveniji! Komični spektakel Jimmy Carr - Gagging order!

24. 12. 2014

Eddie Izzard je navdušil in požel stoječe ovacije. Dylan Moran in Daniel Sloss sta vas nasmejala do solz, Tin Vodopivec pa vam sedaj v sodelovanju z agencijami Chambers Management, Aquarius Records in London Calling predstavlja še komični spektakel leta 2015. Prvič v Sloveniji: Jimmy Carr - Gagging order!

V Slovenijo prihaja eden najbolj originalnih in prepoznavnih mojstrov britanske in svetovne komedije vseh časov. JIMMY CARR je prodal že več kot milijon DVD-jev, nastopal in sodeloval v nešteto TV in radijskih oddajah, pri nas pa bo debitiral s celovečernim stand-up šovom Gagging Order, s katerim je v več kot 250 ponovitvah že prekrižaril Veliko Britanijo in spravil v smeh tudi lep del preostalega sveta.

Od princa Charlesa do Jaya Lena

Ob nenehnem nastopanju in potovanjih Jimmy na postaji Channel 4 že šestnajst sezon vodi TV oddajo 8 Out of 10 Cats, kot ustvarjalec in gost pa redno sodeluje tudi v številnih drugih komičnih oddajah na vodilnih britanskih TV programih. Izdal je že 8 samostojnih DVD-jev, zaigral v 5 filmih, napisal knjigo o zgodovini in teoriji humorja in bil prvi zvezdniški komik, ki je nastopil v Second Lifu.

Med njegove televizijske vrhunce sodijo predstave za Princa Charlesa na vsakoletni prireditvi The Royal Variety Performance, navdušil je gledalce oddaj The Graham Norton Show, Big Fat Quiz Of the Year, Comedy Central Special, Conan O'Brien Show in Tonight's show with Jay Leno, sodeloval v priljubljeni radijski oddaji Flight of the Conchords, pa tudi na turneji kultne avtomobilistične oddaje Top Gear.

Hoja po robu in mojster heklanja

Jimmyjeve predstave so polne temačnega humorja, hladnokrvnih izvedb in kratkih enovrstičnih šal, ki so pogosto po robu meje sprejemljivega. Kot pravi Jimmy sam, bodo tudi tokrat šale hudomušne, nekatere nesramne, peščica pa jih bo povsem nesprejemljivih. Jimmy pa opravičuje svoj priimek tudi kot car heklanja – uživa ob provokacijah iz občinstva in drzneže strastno sesuva z mojstrskimi odzivi.

Slovenski debi v nacionalnem hramu kulture

V Sloveniji bo Jimmy Carr 11. maja debitiral v v prestižni Galusovi dvorani Cankarjevega doma, katere oder je rezerviran le za največje umetnike, če gre soditi po evforiji, ki jo je sprožil Eddie Izzard, pa se obeta še en večer za anale, za katerega bodo vstopnice bržkone pošle že nekaj tednov pred napovedano predstavo.

Jimmy vam ob tem sporoča: »Na mojem šovu ste dobrodošli vsi, a pustite doma svojo zavest, občutek za spodobne vedenje in moralni kompas, ter se pridite nasmejat!«

Ne spreglejte!

Obveščeni smo bili, da se je že v prvem tednu predprodaje vstopnic zgolj na podlagi reklame od ust do ust prodalo že okoli 65% vstopnic. Če skratka želite svoje bližnje pocrkljati z unikatnim božično-novoletnim darilom, na katerega bo sicer treba počakati do maja, a bo pustilo res dober vtis - bo zdaj pravi trenutek za nakup vstopnic.