Pustno rajanje v znamenju Smrkčeve vasi in Čukov

Nepozabna Smrkčeva vas bo odprta vse do sobote (foto: Robert Krumpak) Robert Krumpak
27. 2. 2017 | Promocijsko sporočilo

Citypark je obiskala pisana četica maškar. Na hodnikih največjega nakupovalnega središča pri nas so tako rajale žabice, vitezi, policaji, Miki miške, Pike nogavičke, princeske in še bi lahko naštevali.

Otroci se bodo s Smrkci lahko tudi fotografirali
Tudi maškare so zavzeto barvale smrkastične pobarvanke
Vsaka maškara je dobila slasten krof
Za pravo pustno zabavo je poskrbel tudi Ribič Pepe

»Res je lepo videti takšno nepopisno množico razigranih maškar, ki vsako leto znova dokažejo, da domišljija staršev in njihovih otrok resnično ne pozna meja. Čisto vsaka maškara, ki nas je obiskala, je bila za domiselno opravo nagrajena s krofom. Prav sladkanje s pustnimi dobrotami pa otrokom vedno pričara nasmeh na obraz,« je dejal Toni Pugelj, direktor Cityparka, ki je na letošnjo sobotno pustno zabavo povabil modre risane junake Smrkce. Otroci so se tako dopoldan lahko veselili in smejali skupaj z atom Smrkom, Smrketo in Vickotom. Na popoldanskem rajanju je skupaj z nagajivimi modrimi bitjeci otroke zabaval tudi glavni junak otroške TV serije Ribič Pepe.

S pesmijo in plesom bodo maškare v Cityarku pomlad poskušale v mesto priklicati tudi jutri, v torek, 28. februarja, ob 18. uri. »Pustni torek bo še posebej vesel, saj otroke v pustnih maskah čaka nepozabno druženje in rajanje s Čuki. Najbolj izvirne maske bomo tudi nagradili,« je še dodal Pugelj.

V Cityparku, kjer vsako leto organizirajo približno 250 dogodkov, so s pustnim rajanjem odprli tudi prav posebno Smrkčevo vas. V malih in pisanih hiškah bo vsak obiskovalec med zimskimi počitnicami zagotovo lahko našel nekaj zanimivega zase. V Smrkčevem kinu so tako na ogled risanke o Smrkcih. Vse do sobote bodo otroci lahko igrali tudi smrkastične računalniške igrice in skupaj s Smrkci barvali smrkastične pobarvanke. Otroški smeh neprestano odmeva tudi v Smrko studiu, kjer se lahko otroci postavijo pred fotografski objektiv z zabavnimi rekviziti.

Danes, v ponedeljek, 27. februarja, v četrtek, 2. marca, in v soboto, 4. marca, od 17. do 19. ure, se lahko fotografirajo tudi z atom Smrkom, Smrketo in Vickom.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 15. rojstni dan, je z več kot 125 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najmodernejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope, s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. V letu 2015 so njihova nakupovalna središča zabeležila 2,69 milijarde evrov bruto prihodka od prodaje. SES nakupovalna središča so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.

Priporočamo