Rajsko spogledovanje z Dedkom Mrazom

Rajsko spogledovanje z Dedkom Mrazom (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
28. 12. 2015

Klub Cirkus je z najlepšimi slovenskimi dekleti proslavil prvo obletnico modnih druženj Fashionista VIP Clubbing ter z latinskim temperamentom prepojeni glasbeno-pevsko-plesni šov Birds of Paradise z Nadijo Bičkovo in Ulo Šemole.

Minuli teden je Cirkus spet pokal po šivih. Kot presenečenje je razprodani torkov DIF-ovski žur zabelil duet Vanillaz, njun nastop ste lahko spremljali tudi v spletnem videoprenosu. Še večji naval je bil na sredin College Party, ki ga je zabelila bavarska godba na pihala Blaskappele, po kratkem počitku pa je sledil še praznični vikend.

V vikend so na svoj račun prišli predvsem ljubitelji mode, glamurja in šova. Priznane manekenke, modeli in nosilke lepotnih lent so se ob prvi obletnici modnih druženj Fashionista zabavale ob sušiju in šampanjcu Mumm, Dedek Mraz pa jim je še pred novim letom prinesel darilne pakete z izdelki vrhunske lasne kozmetike Senscience.

V soboto pa je letelo perjem na božični izdaji temperamentnega klubskega šova Birds of Paradise. Najbolj razigrani rajski žur doslej sta z glasbo podložila DJ Extremo in DJ Dey, Nadijo Bičkovo je izjemoma v objemu Mihe Vodičarja nadomeščala Tadeja Pavlič, Tina Zavrl je zapela visoko v zraku, goste pa so uspešno zapejevale tudi Ula Šemole, Andreja Vakselj in njihov posebni gost, Tim Klemenčič.

Do konca leta bo Cirkus gostil še dve zabavi: v sredo bo na programu posebna medtedenska izdaja serije RnB Explosion, kot pikana i pa sledi še silvestrovanje.