Razkrita skrivnost; pevka ManuElla lani potihoma skočila v zakonski stan

Razkrita skrivnost; pevka ManuElla lani potihoma skočila v zakonski stan (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
8. 1. 2020

Za našo nekdanjo evrovizijska predstavnica ManuEllo je bilo lansko leto nekaj posebnega. Sredi vročega poletja ja namreč dahnila usodni da!

Poroka, ki se je zgodila avgusta lani, je potekala v ožjem družinskem krogu in prijateljev, daleč stran od radovednih kamer in fotoaparatov. Vse skupaj sta organizirala tako dobro, da nihče ni vedel prav nič, vse do zadnjega dneva v letu, ko sta tako Marjan kot Emanuela Hvala objavila na svojih facebook profilih.

Glasbenica ManuElla, ki se po novem imenuje Emanula Hvala je med drugim zapisala, da je bilo leto 2019 leto ljubezni, družine, prijateljev in glasbe. "Leta 2019 sem posnela prvi album z mojimi heroji, našla sem mojo dušno družino, veliko sem delala na sebi in se naskrivaj poročila z ljubeznijo mojega življenja. Hvala leto 2019, ker sem se počutila tako srečno," je na družbenem omrežju na zadnji dan leta zapisala ManuElla, ki je še dodala, da se bo še več sanj uresničilo v letošnjem letu 2020. Bo morda to nov družinski član ali kaj drugega? Kakor koli, pustimo se presenetiti!

Spomnimo. ManuEllo smo pobližje spoznali leta 2016, ko nas je v Stockholmu zastopala s pesmijo Blue and Red. Na koncu je osvojila 14. mesto v predizboru.