Razkrite bodo življenjske modrosti, sanje in ideje 55 žensk

Andreja Jernejčič je znana po tem, da v svoji oddaji gosti zanimive in raznolike osebnosti. (foto: Barbara Reya) Barbara Reya
7. 9. 2017

Uspešne ženske so razkrile svoja življenjska spoznanja, najgloblje sanje in ideje. Svoje edinstvene zgodbe o kariernem uspehu in osebni rasti so s širšo javnostjo delile z enim samim namenom – za navdih in spodbudo vsem pripadnicam ženskega spola, ki si želijo usmeritev na poti do uresničevanja svojih lastnih sanj.

Osebne zgodbe 55-ih žensk, njihove izkušnje, nasvete in spodbudne besede je v knjigi Modrosti za razcvet življenja: Skrivnosti uspešnih žensk – kako najti in živeti lastno pot združila Lucija Smolnik, edina certificirana trenerka programa Boba Proctorja pri nas. Premierna predstavitev knjige bo v torek, 19. septembra, ob 12. uri v Diamantu (BTC, Letališka ulica 5, Ljubljana, 2. nadstropje). Dogodek bo z razmišljanji o uspehu, motivaciji, pomembnih življenjskih prelomnicah in prvih samostojnih poslovnih korakih obogatila tudi okrogla miza z naslovom Ali si upamo živeti, kar si želimo?, na kateri bodo nastopile uspešne ženske:

  • Vlasta Nussdorfer, varuhinja človekovih pravic,
  • Irena Vide, direktorica Televizije Vaš kanal,
  • Aleksandra Križaj Dumić, zobozdravnica in direktorica Zobozdravstvene in estetske klinike Križaj,
  • Bernarda Škrabar, detektivka in direktorica Detektivsko-varnostne agencije,
  • Alja Viryent Novak, oblikovalka čevljev,
  • Lucija Smolnik, avtorica knjige in idejna vodja projekta 55 women for 55 dreams.

Z nekaj pesmimi bosta predstavitev knjige, ki je izšla v samozaložbi, popestrili tudi pevka Nuša Derenda in operna pevka Petra Turk Rupreht. Prireditev bo vodila Andreja Jernejčič, menedžerka in piarovka.

Lucija Smolnik je osebna in poslovna coacherka z lastno blagovno znamko Lucija COACHING. Je edina certificirana trenerka programa Boba Proctorja Thinking Into Results v Sloveniji in nasploh v tem delu Evrope. Obenem je del svetovne ekipe Proctor Gallagher Institute, kot njihova svetovalka pa dela po celem svetu. Program se od ostalih coachingov razlikuje v tem, da združuje vse tri ravni – um, čustva in posameznikovo duhovno plat. Lucija sama je dokaz, da program resnično deluje in te popelje do začrtanih ciljev, saj se je prav z njim tudi sama močno razvila – osebnostno in poslovno. Več svojih ideji pa je v okviru modulov že razvila v uspešne projekte – projekt 55 women for 55 dreams (55 žensk za 55 sanj), knjigo Mali pošastko, ki jo je napisala skupaj s svojo 11-letno hčerjo Katarino in prvi program za osebno rast otrok in mladostnikov pri nas MOJSTRSKI KLUB – Če obvladaš sebe, boš obvladal karkoli. Postani mojster svojega življenja. Več informacij na: www.lucijacoaching.com.